Βασιλική Χατζηαδάμου: Μετά τον σάλο με την Καραντώνη, αυτό είναι το νέο της επαγγελματικό βήμα!


Μετά την ψυχοφθόρα διαδικασία που πέρασε η παρουσιάστρια και την ανταλλαγή βελών με την Άντρη Καραντώνη φαίνεται βρήκε το επόμενο επαγγελματικό της βήμα. Ως γνωστών η Βασιλική Χατζηαδάμου ασχολείται ενεργά με το τραγούδι και την παράδωση. Η ίδια πρόκειται να εμφανιστεί σε γνωστό μαγαζί στην Λευκωσία.

Διαβάστε την ανακοίνωση 


“15 Χρονια RED..15 Χρονια live !!
Ετοιμαζομαστε και ξεκιναμε 🙂 🙂
Η Βασιλική Χατζηαδάμου παρέα με τρεις δεξιοτέχνες κύπριους μουσικούς μας ταξιδεύουν στα σοκάκια της Σμύρνης, μας μεταφέρουν σε ακούσματα του ευρύτερου ελλαδικού χώρου, με τελευταίο σταθμό την Κύπρο μας. Την Κύπρο του Λιπέρτη, του Μόντη, του Πασιαρδή….
Με τον Παύλο Μιχαηλίδη στο βιολί, τον Χαράλαμπο Παντελή στο λαούτο και την Βερόνικα Αλωνεύτου στο σαντούρι, τα βράδια της Παρασκευής θα ξεχυλίσουν απο μοναδικά χρώματα και θα μας χαρίσουν πανέμορφα παραδοσιακά ακούσματα…”

Περισσότερα νέα από το CHNEWS.com.cy

Πηγή

Share on Google Plus

About CHNEWS

Το CHNEWS.com.cy είναι το ταχύτερα αναπτυσσόμενο κυπριακό site. Μέσα σε λίγους μήνες λειτουργίας κατάφερε να «παίζει μπάλα» ανάμεσα στα μεγαλύτερα κυπριακά portals. Κάθε μέρα βάζουμε τον πήχη ακόμα πιο ψηλά. Η ανάγκη μας για ανιδιοτελή ενημέρωση και ψυχαγωγία ξύπνησε μέσα μας το μικρόβιο ονόματι CHNEWS.com.cy
    Facebook Comment