Τραγωδία! Γνωστός δημοσιογράφος σκοτώθηκε με τον πιο φρικτό τρόπο!


Θλίψη προκάλεσε η είδηση του φρικτού θανάτου του δημοσιογράφου των Financial Times, ο οποίος κατασπαράχθηκε από κροκόδειλο!

Ο νεαρός δημοσιογράφος έκανε διακοπές στην Σρι Λάνκα. Ο 24χρονος Πολ ΜακΚλιν έκανε μαθήματα σερφ και έσκυψε στη λίμνη για να πλύνει τα χέρια του στη λίμνη όταν τον άρπαξε κροκόδειλος!

Ο αυτόπτης μάρτυρας είπε πως ο ΜακΚλιν έκανε σερφ στην περιοχή Elephant Rock και το τελευταίο πράγμα που είδε ήταν τα χέρια του να κουνιούνται στον αέρα καθώς ο κροκόδειλος τον τραβούσε κάτω από το νερό. Διαβάστε παρακάτω…Αν και η σορός του 24χρονου δεν έχει βρεθεί όλοι πιστεύουν ότι είναι νεκρός. «Κατά 90% πιστεύουν ότι πρόκειται για επίθεση από κροκόδειλο αν και ορισμένοι λένε ότι στην λίμνη υπήρχε κινούμενη άμμος» δήλωσε σε βρετανικά ΜΜΕ κάτοικος της περιοχής στην οποία εξαφανίστηκε ο ΜακΚλιν. Συνάδελφος του άτυχου 24χρονου στους FT δήλωσε «είμαστε σοκαρισμένοι. Ήταν ένα πολύ καλό παιδί, οπαδός της Έβερτον. Είναι μια απόλυτη τραγωδία».


Περισσότερα νέα από το CHNEWS.com.cy


Share on Google Plus

About CHNEWS

Το CHNEWS.com.cy είναι το ταχύτερα αναπτυσσόμενο κυπριακό site. Μέσα σε λίγους μήνες λειτουργίας κατάφερε να «παίζει μπάλα» ανάμεσα στα μεγαλύτερα κυπριακά portals. Κάθε μέρα βάζουμε τον πήχη ακόμα πιο ψηλά. Η ανάγκη μας για ανιδιοτελή ενημέρωση και ψυχαγωγία ξύπνησε μέσα μας το μικρόβιο ονόματι CHNEWS.com.cy
    Facebook Comment