Θρίλερ με την εξαφάνιση γνωστού ποδοσφαιριστή! Η σπαρακτική έκκληση της γυναίκας του…


Θρίλερ με την εξαφάνιση γνωστού ποδοσφαιριστή!

Το ιδιαίτερα ανησυχητικό, είναι πως ο ποδοσφαιριστής, είχε αυτοκτονικές τάσεις, γι΄αυτό και η έγκυος σύζυγός του απευθύνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει οτιδήποτε.

Ο λόγος για τον πρώην ποδοσφαιριστή της Premier League, Clarke Carlisle, ο οποίος είχε αγωνιστεί με τις φανέλες των Burnley, Watford και Blackpool. Διαβάστε παρακάτω…


Εδώ και αρκετά χρόνια αντιμετωπίζει διάφορα προβλήματα με την ψυχική του υγεία, ενώ είχε προσπαθήσει στο παρελθόν να βάλει τέλος στην ζωή του, όταν έπεσε στις ρόδες διερχόμενου φορτηγού στο Γιορκσάιρ.

Ο ποδοσφαιριστής εξαφανίστηκε στις 6 το πρωί από το Μάντσεστερ, με τη γυναίκα του να απευθύνει δραματική έκκληση για τον εντοπισμό του.

«Είμαστε εξαιρετικά προβληματισμένοι για τον Clarke Carlisle και παροτρύνουμε όποιον τον δει ή ξέρει που βρίσκεται να επικοινωνήσει μαζί μας. Απευθυνόμαστε και στον Clarke Carlisle να επικοινωνήσει μαζί μας αν δει αυτή την έκκληση και να μας ενημερώσει πως είναι ασφαλής», τόνισε ο επικεφαλής των ερευνών Steve Holgate.

Περισσότερα νέα από το CHNEWS.com.cy


Share on Google Plus

About CHNEWS

Το CHNEWS.com.cy είναι το ταχύτερα αναπτυσσόμενο κυπριακό site. Μέσα σε λίγους μήνες λειτουργίας κατάφερε να «παίζει μπάλα» ανάμεσα στα μεγαλύτερα κυπριακά portals. Κάθε μέρα βάζουμε τον πήχη ακόμα πιο ψηλά. Η ανάγκη μας για ανιδιοτελή ενημέρωση και ψυχαγωγία ξύπνησε μέσα μας το μικρόβιο ονόματι CHNEWS.com.cy
    Facebook Comment