Σοκ για Κύπρια τραγουδίστρια. Το ατύχημα που λίγο έλειψε να την αφήσει παράλυτη (Βίντεο) - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

6/9/17

Σοκ για Κύπρια τραγουδίστρια. Το ατύχημα που λίγο έλειψε να την αφήσει παράλυτη (Βίντεο)


Σοκάρει η τραγουδίστρια με το βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook. Πριν από τέσσερα χρόνια είχε ένα ατύχημα που λίγο έλειψε να την αφήσει παράλυτη καθώς χτύπησε σοβαρά στον σπόνδυλο. Θέλοντας να εφιστήσει την προσοχή του κόσμου … και να περάσει το μήνυμά της να μην τα βάζει κάτω με την πρώτη δυσκολία προχώρησε στη δημοσίευση του παρακάτω βίντεο. Τα συγκεκριμένα πλάνα τραβήχτηκαν μετά την χειρουργική επέμβαση που έκανε και ήταν η πρώτη φορά που περπατούσε. Ο λόγος για την Ελληνο-Κύπρια τραγουδίστρια Έλενα Παναγή. Το γεγονός συνέβη στις 5 Σεπτεμβρίου και κάθε χρόνο την συγκεκριμένη ημερομηνία δημοσιεύει την εικόνα της για να θυμάται. Τι γράφει; Διαβάστε την:


«Πέντε του Σεπτέμβρη!!! Σαν σήμερα πριν από 4 χρόνια ήταν η μέρα που σημάδεψε και μου άλλαξε την ζωή μου για πάντα! Σαν σήμερα είχα το μεγάλο και σοβαρό ατύχημα με το άλογο μου από δική μου ανευθυνότητα και ξεροκεφαλιά έσπασα τον σπόνδυλο μου και έκανα εγχείρηση σπονδυλοδεσίας! Ήμουν τυχερή στην ατυχία μου. Έτσι μου είπαν οι γιατροί γιατί μπορούσα να μείνω και παράλυτη… Ποστάρω αυτό το βίντεο για να δώσω ένα μήνυμα σε όλο τον κόσμο από αυτή την εμπειρία που έζησα… Θέλω απλά να πω ότι ποτέ δεν ξέρεις πως θα σου τα φέρει η ζωή… Και πολλές φορές μετά από κάτι τέτοιο τα βάψει κάτω. Πολλές φορές έκλαψα, απογοητεύτηκα, πόνεσα, και έδιωχνα συνεχώς μακριά μου ανθρώπους που πραγματικά ήταν δίπλα μου και με αγαπούσαν… Πίστευα ότι ποτέ δεν θα ξανά γίνω αυτό που ήμουν.. Και σωματικά και ψυχικά. Πέρα από κατάθλιψη και κρίσεις πανικού γιατί συνεχώς ένιωθα ότι δεν θα είμαι ποτέ αρκετά καλή ή να ξανά σταθώ στα πόδια μου χωρίς καμιά βοήθεια και να είμαι ανεξάρτητη. Και πάνω από όλα στέρησα από την ζωή μου τα άλογα.. Την μεγαλύτερη μου ευτυχία… Τώρα μετά από ένα χρόνο όταν σκέφτομαι όλα αυτά.. Απλά χαμογελώ και λέω στον εαυτό μου ότι ήταν όλα μια εμπειρία! Ένα μάθημα! Αυτί με έκανε ένα πιο ώριμο, και δυνατό άνθρωπο! Τώρα προσπαθώ πιο πολύ και βάζω ακόμα μεγαλύτερους στόχους και όνειρα! Τώρα ξύπνησα! Μην περνάτε την ζωή σαν δεδομένο! Ξυπνήστε! Ζήστε και παλέψτε για ότι αγαπάτε! Όλα υα περάσουν και όλα θα βρουν τον δρόμο τους! Μόνο μην ξεχνάτε ποτέ να πιστεύτε ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΔΥΝΑΜΗ! ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΗΤΑΝ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ»


Πηγή: Nassos Blog

Περισσότερα νέα από το CHNEWS.com.cyPost Top Ad


-->