Συγκινεί η ιστορία της Άννας Μαρίας Ανδρονίκου! Διαγνώστηκε με Λευχαιμία όταν το μωρό της ήταν έξι μηνών και για οκτώ μήνες δεν μπορούσε να έρθει σε επαφή μαζί του - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

12/9/17

Συγκινεί η ιστορία της Άννας Μαρίας Ανδρονίκου! Διαγνώστηκε με Λευχαιμία όταν το μωρό της ήταν έξι μηνών και για οκτώ μήνες δεν μπορούσε να έρθει σε επαφή μαζί τουΤο δικό της μήνυμα δίνει η Άννα Μαρία Ανδρονίκου μέσα από την εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους. Η Άννα Μαρία πριν από τέσσερα χρόνια διαγνώστηκε με Λευχαιμία, 6 μήνες μετά την γέννηση του γιου της. 

Αντιλήφθηκε το πρόβλημα της όταν είδε στο σώμα της κάποιους μώλωπες και έτσι επισκέφτηκε τον δερματολόγο της. Ο γιατρός για να την προστατέψει δεν της είπε κάτι ανησυχητικό ωστόσο η ίδια αντιλήφθηκε το σκοτείνιασμα στα μάτια του.

Τις δυσάρεστες σκέψεις της μοιράστηκε με την μητέρα της και τα οικεία της πρόσωπα οι οποί έσπευσαν να την καθησυχάσουν.

Όταν πλέον ενημερώθηκε για το πρόβλημα της, το πρώτο βράδυ που έπρεπε να μείνει στο νοσοκομείο έφυγε από εκεί. Στην συνέχεια πήγε στην εκκλησία του νοσοκομείου και είπε στο σύζυγο της να προσέχει το μωρό τους. Όταν εκείνος της απάντησε ότι την θέλει στο πλάι του και δεν μπορεί να συνεχίσει μόνος έδωσε υπόσχεση ότι θα γίνει καλά.

Η Άννα Μαρία είναι πολύ τυχερή καθώς όπως είπε έχει δίπλα της τους γονείς της οι οποίοι στάθηκαν σαν βράχοι δίπλα της. Επιπλέον έκανε λόγο για τα φιλικά της πρόσωπα που την στήριξαν και δεν έφυγαν στιγμή από το πλάι της. Μάλιστα όταν έπρεπε όλη η οικογένεια να ταξιδέψει μέχρι την Γερμανία τα τηλεφωνήματα που δεχόταν καθημερινά ήταν πάρα πολλά.

Επιπρόσθετα η Άννα Μαρία δεν μπορούσε να βλέπει καθημερινά το παιδί της και συναναστρεφόταν μαζί του κάθε τρεις με τέσσερις μέρες. Όπως είπε χαρακτηριστικά κάθε φορά που το έβλεπε έπρεπε να ξανασυστηθούν και την καταλάβαινε από την μυρωδιά.

Χαρακτηριστική ήταν η αναφορά της στο άνθρωπο που της έσωσε της ζωή, λέγοντας πως φοράει δύο κομποσχοίνια. Ένα για τον εαυτό της και ένα για εκείνον.

Περισσότερα νέα από το CHNEWS.com.cyPost Top Ad


-->