Βόμβα! Μεγάλη κρίση για ζευγάρι της Κυπριακής showbiz - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

23/9/17

Βόμβα! Μεγάλη κρίση για ζευγάρι της Κυπριακής showbiz«Μετρούν» 5 χρόνια μαζί και είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της Ελληνικής showbiz, αν και οι κοινές τους εμφανίσεις είναι σπάνιες, καθώς κρατούν χαμηλό προφίλ σε ότι αφορά την προσωπική τους ζωή. Ωστόσο το φετινό καλοκαίρι ήτνα πολύ δύσκολο καθώς μια μεγάλη κρίση στη σχέση τους κόντεψε να τους χωρίσει. Όχι. Δεν ήταν κάποιο τρίτο πρόσωπο ή μια απότομη αλλαγή συμπεριφοράς του Μιχάλη απέναντι στην Ήβη. Το πρόβλημα ήταν η απόσταση.

Για όσους δεν το γνωρίζουν ο Μιχάλης δεν μένει μόνιμα στην Αθήνα. Έχει το «τσαρδί» του στο χωριό Μάκρη λίγα χιλιόμετρα έξω απο την Αλεξανδρούπολη. Αυτό βεβαιως ήταν γνωστό στην Ηβή. Φέτος όμως το πρόβλημα δημιουργήθηκε μετά την απόφαση του παραγωγού και τραγουδιστή να ανοίξει ένα μπάρ στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης.


Αυτό του έτρωγε πολύ χρόνο με αποτέλεσμα να «χαθεί» απο το κορίτσι του. Φαίνεται όμως πώς το ξεπέρασαν. Κι αυτό διότι οι δυο τους  βρέθηκαν την Τετάρτη το βράδυ στο Χαλάνδρι για φαγητό, στο μαγαζί που διατηρεί η Σάνυ Μπαλτζή και ποζάραν με χαμόγελο δείχνοντας μας πόσο καλά είναι μαζί.


Πηγή: Nassos Blog

Περισσότερα νέα από το CHNEWS.com.cyPost Top Ad


-->