Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του 13χρονου Λεωνίδα - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

24/9/17

Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του 13χρονου Λεωνίδα


Ένα παιδάκι μόλις 13 ετών νεκρό είναι ο νέος απολογισμός της ασφάλτου. Ο Λεωνίδας έφυγε από την ζωή την περασμένη Πέμπτη όταν η μοτοσικλέτα που επέβαινε συγκρούστηκε σε τοίχο.

Μούδιασε η τοπική κοινωνία της Καβάλας μετά το άκουσμα του θανάτου του μικρού αγοριού. Σε κλίμα βαριάς συγκίνησης χθες Παρασκευή τελέστηκε η νεκρώσιμη ακολουθία στο Κρυονέρι.


Φίλοι και συγγενείς δεν μπορούν ακόμα να συνειδητοποιήσουν πως ένα τόσο ταλαντούχο παιδάκι ξεκίνησε το μεγάλο ταξίδι για την γειτονιά των αγγέλων. Ο Λεωνίδας ασχολείτο ενεργά με τον αθλητισμό και συγκεκριμένα με το καράτε.

Ο προπονητής του μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook αποχαιρέτησε τον μαθητή του με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο. Διαβάστε την ανάρτηση του: «Η οικογένεια μας είναι μικρότερη από σήμερα… Ο Λεωνιδάκος μας αφησε παιδιά, θα προπονείται από εκεί ψηλά πλέον. Δεν θα ξεχάσω ποτέ την πρώτη μέρα πριν 5 χρόνια που μπήκες και μου είπες κούρασε αν μπορείς… Δεν θα ξεχάσω τον πόνο που μοίρασες στην Ρουμανία και ψάχνονταν. Θα σου θυμώσω γιατί μου υποσχέθηκες να κάνουμε καλή προετοιμασία για να πάμε το καλοκαίρι στο παγκόσμιο. Θα σου θυμώσω γιατί δεν σκέφτηκες λίγο παραπάνω. Αλλά σου υπόσχομαι να μην σε ξεχάσω ποτέ. Στο επανειδην, και να ξέρεις όταν συναντηθούμε… θα πέσει πολύ ξύλο για να δω πόσο ετοιμάστηκες. OSU αγορίνα μου».


Πηγή: Nassos Blog

Περισσότερα νέα από το CHNEWS.com.cyPost Top Ad


-->