Γνωστός τραγουδιστής βρήκε τραγικό θάνατο λίγο πριν από τη συναυλία του (pic)


Γνωστός τραγουδιστής βρήκε τραγικό θάνατο λίγο πριν από τη συναυλία του.

Τραγικό θάνατο βρήκε ο γνωστός τραγουδιστής της «Κάντρι» Troy Gentry, μετά από πτώση του ελικοπτέρου στο οποίο επέβαινε, στο Νιου Τζέρσεϊ, την Παρασκευή (8/9).

Την είδηση επιβεβαίωσε το συγκρότημά του, Montgomery Gentry, σε λιτή ανακοίνωση στη σελίδα του Facebook όπου αναφέρεται πως: «επιβεβαιώνουμε με μεγάλη θλίψη ότι ο Troy Gentry σκοτώθηκε με τραγικό τρόπο μετά από πτώση ελικοπτέρου, που συνέβη σήμερα, στο Μέντφορντ».

Ο 50χρονος σταρ της «Κάντρι» ήταν προγραμματισμένο να δώσει συναυλία το βράδυ της Παρασκευής, στο Μέντφορντ. Η εκδήλωση ματαιώθηκε άμεσα μετά το τραγικό συμβάν.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το δυστύχημα παραμένουν άγνωστες. «Η οικογένεια του Troy σας ευχαριστεί για τις προσευχές και τις καλές σας σκέψεις και ζητάει να γίνει σεβαστή η ιδιωτικότητά της», προστίθεται.

Ο Gentry ήταν παντρεμένος με την Angie και είχε δύο κόρες, την Kaylee και την Taylor. Το συγκρότημα είχε προταθεί για βραβείο Grammy το 2008 για το τραγούδι «Lucky Man».

Περισσότερα νέα από το CHNEWS.com.cy


Share on Google Plus

About CHNEWS

Το CHNEWS.com.cy είναι το ταχύτερα αναπτυσσόμενο κυπριακό site. Μέσα σε λίγους μήνες λειτουργίας κατάφερε να «παίζει μπάλα» ανάμεσα στα μεγαλύτερα κυπριακά portals. Κάθε μέρα βάζουμε τον πήχη ακόμα πιο ψηλά. Η ανάγκη μας για ανιδιοτελή ενημέρωση και ψυχαγωγία ξύπνησε μέσα μας το μικρόβιο ονόματι CHNEWS.com.cy
    Facebook Comment