Νίνο: Η συγκλονιστική αλλαγή στην εμφάνισή του μετά το διαζύγιο (photo+video)


Θα πάθετε σοκ!

Ο τραγουδιστής ανέβασε μια φωτογραφία στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram που δεν θύμιζε καθόλου τον Νίνο που γνωρίζαμε μέχρι σήμερα. Οι θαυμάστριές του έπαθαν ένα μικρό... σοκ αλλά υπάρχει εξήγηση για την αλλαγή στην εμφάνισή του!

Όπως θα δείτε και εσείς, φοράει στο κεφάλι του ένα κρητικό σαρίκι, έχοντας μαύρα μακριά μούσια όμως αυτή του η εμφάνισή δεν είναι η... πραγματική.

Ο Νίνο αναμένεται να παίξει στο στο σίκουελ της ταινίας The Batchelor, όπου θα υποδύεται έναν Κρητικό. Έτσι θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους τη φωτογραφία του από τα γυρίσματα.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής, μετά το βελούδινο διαζύγιό του με την Χρυσή Βαρδινογιάννη, το φετινό καλοκαίρι, προσπαθεί ξανά να βρει τους ρυθμούς του, ρίχνοντας τον εαυτό του στην δουλειά.Περισσότερα νέα από το CHNEWS.com.cy


Share on Google Plus

About CHNEWS

Το CHNEWS.com.cy είναι το ταχύτερα αναπτυσσόμενο κυπριακό site. Μέσα σε λίγους μήνες λειτουργίας κατάφερε να «παίζει μπάλα» ανάμεσα στα μεγαλύτερα κυπριακά portals. Κάθε μέρα βάζουμε τον πήχη ακόμα πιο ψηλά. Η ανάγκη μας για ανιδιοτελή ενημέρωση και ψυχαγωγία ξύπνησε μέσα μας το μικρόβιο ονόματι CHNEWS.com.cy
    Facebook Comment