Θα πάθετε πλάκα! Βάζετε στοίχημα πως αν βλέπατε σήμερα τον «Θανάση Μαυροτσούκαλο» δεν θα τον αναγνωρίζατε με τίποτα; (photos) - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

26/9/17

Θα πάθετε πλάκα! Βάζετε στοίχημα πως αν βλέπατε σήμερα τον «Θανάση Μαυροτσούκαλο» δεν θα τον αναγνωρίζατε με τίποτα; (photos)


Δέκα χρόνια έχουν περάσει από την προβολή του πρώτου επεισοδίου της σειράς «Ευτυχισμένοι μαζί». Το σίριαλ που προβαλλόταν από το Mega για δύο σεζόν έκανε τρομερή επιτυχία λόγω του χιούμορ του αλλά και των χαρακτήρων του.


Το έργο μας διηγείται τις περιπέτειες της οικογένειας Μαυροτσούκαλου – Παλαιολόγου. Ο Διονύσης πατέρας τριών αγοριών, παντρεύεται την Ελένη που έχει δύο κορίτσια. Τα μπερδέματα και οι ξεκαρδιστικές στιγμές διαδέχονται η μια την άλλη.

Ο Θανάσης ήταν ο δεύτερος γιος του Διονύση. Κάκιστος μαθητής αλλά μετρ στις πλάκες και στις φάρσες, κάτι που τον μπλέκει πολλές φορές. Τον χαρακτήρα του Θανάση υποδυόταν ο Άρης Τσάπης. Ο ηθοποιός έχει αλλάξει πολύ από τότε. Διαβάστε παρακάτω…
Συμμετείχε και σε άλλες τηλεοπτικές παραγωγές όπως οι «Συμμαθητές», όπου σημείωσε επιτυχία από την τηλεόραση του ΑΝΤ1. Όσο για το σήμερα; Αν δεν ήξερες ότι ο Θανασάκης είναι το ίδιο πρόσωπο με αυτό που βλέπεις σήμερα στη μικρή οθόνη, δε θα το πίστευες!

Περισσότερα νέα από το CHNEWS.com.cy


Post Top Ad


-->