Πασίγνωστη τραγουδίστρια «πάγωσε» τις συναυλίες της! Τι συμβαίνει με την υγεία της;


Ανησυχία έχει προκληθεί στους θαυμαστές της Lady Gaga, καθώς, με δάκρυα στα μάτια, η τραγουδίστρια ανακοίνωσε πως σταματά προσωρινά τις συναυλίες της λόγω προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει.

Κατά την πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ που αναφέρεται στη ζωή της, με τίτλο Gaga: Five Foot Two, στο κινηματογραφικό φεστιβάλ του Τορόντο, η 31χρονη pop star δήλωσε ότι σχεδιάζει να «ξεκουραστεί» λίγο από τη μουσική και να μειώσει τους ρυθμούς της ζωής της προκειμένου να «θεραπευτεί».


Όπως διευκρίνισε, θα ολοκληρώσει την περιοδεία της που ξεκίνησε το Δεκέμβριο και μετά θα πάρει χρόνο για τον εαυτό της. Διαβάστε παρακάτω…

Αν και η Gaga δεν έκανε γνωστές λεπτομέρειες για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει, στο παρελθόν είχε εξομολογηθεί πως πάσχει από χρόνιους πόνους μετά από εγχείριση στο γοφό, γεγονός που την είχε αναγκάσει να ματαιώσει συναυλίες της.


Περισσότερα νέα από το CHNEWS.com.cy


Share on Google Plus

About CHNEWS

Το CHNEWS.com.cy είναι το ταχύτερα αναπτυσσόμενο κυπριακό site. Μέσα σε λίγους μήνες λειτουργίας κατάφερε να «παίζει μπάλα» ανάμεσα στα μεγαλύτερα κυπριακά portals. Κάθε μέρα βάζουμε τον πήχη ακόμα πιο ψηλά. Η ανάγκη μας για ανιδιοτελή ενημέρωση και ψυχαγωγία ξύπνησε μέσα μας το μικρόβιο ονόματι CHNEWS.com.cy
    Facebook Comment