Θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Ζέτα Μακρυπούλια; Η αποκάλυψη του τραγουδιστή on camera που μας άφησε κάγκελο! (βίντεο) - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

11/9/17

Θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Ζέτα Μακρυπούλια; Η αποκάλυψη του τραγουδιστή on camera που μας άφησε κάγκελο! (βίντεο)


Συνέντευξη παραχώρησε στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής δεν δίστασε να απαντήσει σε όσα ακούστηκαν για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε τα τελευταία χρόνια, καθώς και για τη σχέση της με την Ζέτα Μακρυπούλια.


«Μου είχε λείψει η επαφή με τον κόσμο, νιώθω σαν πρωτάρης και να ξεκινάω από την αρχή. Τα τελευταία πέντε χρόνια δεν ήταν αγγελικά. Ήταν χρόνια δύσκολα, και καλλιτεχνικά και όχι μόνο, αυτό όμως σε οπλίζει και σε θωρακίζει. Μου αρέσουν οι πιο ήρεμοι και χαμηλοί τόνοι, ειδικά τις λίγες διακοπές που προλαβαίνω να κάνω. Διαβάστε παρακάτω…

Δεν είναι ότι οι καταβολές μου ή εμένα ή της Ζέτας είναι υπερβολικά εκσυγχρονισμένες ώστε να αποκλείουμε το ενδεχόμενο των ιερών δεσμών, αλλά πιστεύω ότι μετά από μία τόσο μεγάλη περίοδο, είναι λίγο σαν έγγαμος βίος. Είναι λίγο πιο ξεκάθαρο το ενδεχόμενο του παιδιού, όταν ο άντρας δεν έχει πια κανένα απωθημένο και έχει ζήσει τη ζωή του!» είπε μεταξύ άλλων ο τραγουδιστής, μιλώντας και για τις εξαιρετικές μαγειρικές ικανότητες της συντρόφου του. Δείτε τι είπε στο βίντεο που ακολουθεί:


Περισσότερα νέα από το CHNEWS.com.cy


Post Top Ad


-->