Λουκάς Φουρλάς: Πότε επιστρέφει στο MegaOne μετά την προσωπική του τραγωδία; - Η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

1/9/17

Λουκάς Φουρλάς: Πότε επιστρέφει στο MegaOne μετά την προσωπική του τραγωδία; - Η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού


Ο αγαπημένος δημοσιογράφος και παρουσιαστής του MegaOne μετά την προσωπική τραγωδία της οικογένειας του επιστρέφει στα καθήκοντα του.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του καναλιού o έγκριτος δημοσιογράφος από τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου θα καθίσει και πάλι στη καρέκλα του κεντρικού παρουσιαστή του δελτίου ειδήσεων.

Διαβάστε αυτούσιο το δελτίο τύπου του σταθμού: 


Η δυναμική παρουσία του TV ONE στην ενημέρωση συνεχίζεται, με τη δημοσιογραφική ομάδα να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας, μεταφέροντας με σοβαρότητα και εγκυρότητα στον τηλεθεατή τις σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας από την Κύπρο, την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Από τη Δευτέρα, 4 Σεπτεμβρίου, ο καταξιωμένος δημοσιογράφος Λουκάς Φουρλάς επιστρέφει στην παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του TV ONE στις 20:20, έτοιμος να σας μεταφέρει όλα όσα απασχολούν την κοινή γνώμη με ρεπορτάζ, ανταποκρίσεις και καλεσμένους στο στούντιο, βγάζοντας την αλήθεια στο φως.

Τα σημαντικά θέματα της επικαιρότητας σχολιάζουν, στο πλαίσιο του δελτίου ειδήσεων, οι Χρήστο Γεωργίου και Χρήστο Ιακώβου.

Περισσότερα νέα από το CHNEWS.com.cyPost Top Ad


-->