Κραυγή Απελπισίας. “Σκοτώθηκε ο αδερφός μου. Θέλω να μάθω πώς έγινε”


“Οποιος γνωρίζει οτιδήποτε για το ατύχημα ( ΤΡΟΧΑΙΟ) (ΜΗΧΑΝΉΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ) που συνεβη το Σαββατο στις 11 30 το βραδυ στην λεωφορο Αναβύσσου-Καλυβιων στο 46 χιλιόμετρο στην είσοδο του Ιππικού ομίλου όπου σκοτώθηκε ό οδηγός της μηχανης και αδερφός μου μετά από συγκρουση με τζιπ παρακαλώ να μου στείλει μήνυμα. Είναι πολύ σημαντική η μαρτυρία σας προκείται για νέο παλικάρι τον αδερφό μου..κοινοπηστε το αν μπορείτε”


Σε κατάσταση σοκ ο Στάυρος Βαλάχας γράφει πέντε λόγια για τον αδερφό του που χάθηκε το προηγούμενο Σάββατο σε τροχαίο. Ψάχνει να βρεί τι συνέβη. Αν κάποιος μάρτυρας είδε το πώς έγινε. Πώς ο αδερφός του έχασε την ζωή του μετά απο σύγκρουση με τζίπ. Ο οδηγός του αυτοκινήτου εντοπίστηκε απο την Ελληνική Αστυνομία. Ωστόσο οι συνθήκες κάτω απο τις οποίες έλαβε χώρα το δυστύχημα είναι άγνωστες.

Αν κάποιος γνωρίζει κάτι ας επικοινωνήσει με την οικογένεια του νεκρού να πεί την αλήθεια. Είναι προφανές πώς η μαρτυράι του οδηγού και δράστη δεν έχει πείσει την οικογένεια του νεκρού.

Nassos Blog

Περισσότερα νέα από το CHNEWS.com.cyShare on Google Plus

About CHNEWS

Το CHNEWS.com.cy είναι το ταχύτερα αναπτυσσόμενο κυπριακό site. Μέσα σε λίγους μήνες λειτουργίας κατάφερε να «παίζει μπάλα» ανάμεσα στα μεγαλύτερα κυπριακά portals. Κάθε μέρα βάζουμε τον πήχη ακόμα πιο ψηλά. Η ανάγκη μας για ανιδιοτελή ενημέρωση και ψυχαγωγία ξύπνησε μέσα μας το μικρόβιο ονόματι CHNEWS.com.cy
    Facebook Comment