Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Το ανδρικό μόριο και το πρόστιμο στην εκπομπή της


Ξινή φαίνεται πως βγήκε η πλακίτσα της παρουσιάστριας και της ομάδας της για το αντρικό μόριο. Συγκεκριμένα στις 3 Μαρτίου 2017 στο αέρα της τηλεοπτικής εκπομπής σχολιάστηκε το ιδανικό μέγεθος μορίου που μπορεί να ικανοποιήσει μια γυναίκα. Μάλιστα δεν έμειναν ως εκεί αφού δημοσιογράφος της εκπομπής πήρε μολύβι για να κάνει αναπαράσταση.


Η παρουσιάστρια μόλις είδε το μολύβι σχολίασε στα Κυπριακά «Εν πελλάρες που λαλούν», που σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει «Βλακείες λένε». Αφορμή για το περιστατικό στάθηκε η αναπαραγωγή βίντεο από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά που συνέβη παρόμοιο περιστατικό. Όμως για την Κωνσταντίνα Ευριπίδου και την ομάδα του «Όλα Για Σένα» επήλθαν κυρώσεις καθώς η αρχή ραδιοτηλεόρασης Κύπρου θεώρησε ότι δεν τηρήθηκαν οι κανόνες ευπρέπειας και καλαισθησίας σε γλώσσα και συμπεριφορά, σε ώρα που παρακολουθούν και ανήλικοι. Έτσι προς το παρόν στάδιο αρκέστηκαν σε μια προειδοποίηση.


Πηγή: Nassos Blog

Περισσότερα νέα από το CHNEWS.com.cyShare on Google Plus

About CHNEWS

Το CHNEWS.com.cy είναι το ταχύτερα αναπτυσσόμενο κυπριακό site. Μέσα σε λίγους μήνες λειτουργίας κατάφερε να «παίζει μπάλα» ανάμεσα στα μεγαλύτερα κυπριακά portals. Κάθε μέρα βάζουμε τον πήχη ακόμα πιο ψηλά. Η ανάγκη μας για ανιδιοτελή ενημέρωση και ψυχαγωγία ξύπνησε μέσα μας το μικρόβιο ονόματι CHNEWS.com.cy
    Facebook Comment