«Ραγίζει» καρδιές γνωστός δημοσιογράφος τέσσερα χρόνια μετά το χαμό της κορούλας του. Η δημόσια έκκληση και μεγάλη κίνηση ανθρωπιάς - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

14/9/17

«Ραγίζει» καρδιές γνωστός δημοσιογράφος τέσσερα χρόνια μετά το χαμό της κορούλας του. Η δημόσια έκκληση και μεγάλη κίνηση ανθρωπιάς


Συγκινεί με το μήνυμά του στο Facebook ο δημοσιογράφος Κώστας Γρίμπιλας που ποτέ δεν ξεχνά την κορούλα του που χάθηκε άδικα.

Ο Κώστας Γρίμπιλας δεν μπορεί να ξεπεράσει τον άδικο χαμό της κορούλας Κωνσταντίνας που σαν σήμερα πριν τέσσερα χρόνια έφυγε από τη ζωή. Διαβάστε παρακάτω.

Ο δημοσιογράφος, ο οποίος ως γνωστόν ζει με την καρδιά του νεαρού Αυστραλού Ντουζόν Ζαμίτ, που σκοτώθηκε στη Μύκονο το 2008, συγκινεί με το σπαρακτικό μήνυμά του στο Facebook«Γεια σας μας λένε Στεφανία και Εμμανουήλ Γρίμπιλα.

Είναι Του Σταυρού σήμερα και πριν από 4 χρόνια η αδελφούλα μας Κωνσταντίνα πήγε στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Μετά από 2 μέρες κοιμήθηκε στην αγκαλιά της μαμάς και του μπαμπά και με τα φτερά της πέταξε Στον Χριστούλη μας.

Σε 3 εβδομάδες η μαμά και ο μπαμπάς οργανώνουν ένα πάρτι για να μαζέψουν χρήματα με τα οποία θέλουν να αγοράσουν ένα μεγάααααααλο κινητό πολυιατρείο και να το κάνουν δώρο στο «Χαμόγελο του Παιδιού» στη μνήμη της αδελφούλας μας .

Θα μας βοηθήσουν και κάποιοι σπουδαίοι άνθρωποι που τους λένε Κουλλης Νικολαου, Ανδρεα Γεωργιου και Κέλλυ Κελεκιδου .

Αν έχετε γνωστούς στην Αυστραλία να τους πείτε να έρθουν στο πάρτι για να βοηθήσουμε τα παιδάκια στην Ελλάδα».


Περισσότερα νέα από το CHNEWS.com.cy


Post Top Ad


-->