Θρήνος! Γνωστή Ελληνίδα έφυγε από τη ζωή! Ο αιφνίδιος θάνατος που συγκλόνισε το πανελλήνιο!


Σοκ προκάλεσε ο αιφνίδιος θάνατος της Αλεξάνδρας Παναγιωτίδου – Κάβουρα.

Κόρη του Φίλιππου Παναγιωτίδη με καταγωγή από τους Γεωργιανούς και της χορογράφου Νικολέτας Κάβουρα, χορογράφου που επίσης έφυγε πρόωρα από τη ζωή.

Εξαιρετική φωτογράφος η Αλεξάνδρα, με πολλές διακρίσεις, από το 2011 εργαζόταν στο Κατάρ, καλύπτοντας όλες τις μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις. Διαβάστε παρακάτω…

Ο θάνατος της διαπιστώθηκε όταν την αναζήτησε κάποιος φίλος της και επειδή δεν έδινε σημεία ζωής, απευθύνθηκε στην αστυνομία, η οποία μπήκε στο σπίτι όπου τη βρήκε νεκρή.

Για την κάλυψη της δαπάνης επαναπατρισμού της σωρού από το Κατάρ έχουν ανοιχτεί δύο λογαριασμοί στο όνομα του δικηγόρου Προδρόμου Αβραμίδη.

Όποιος/α επιθυμεί να βοηθήσει μπορεί να κάνει κατάθεση στα παρακάτω iban οποιοδήποτε ποσό, αναφέροντας «για την Αλεξάνδρα».

Πειραιώς:GR3601722430005243074234443
Εθνική: GR4101104110000041162151066


Περισσότερα νέα από το CHNEWS.com.cy


Share on Google Plus

About CHNEWS

Το CHNEWS.com.cy είναι το ταχύτερα αναπτυσσόμενο κυπριακό site. Μέσα σε λίγους μήνες λειτουργίας κατάφερε να «παίζει μπάλα» ανάμεσα στα μεγαλύτερα κυπριακά portals. Κάθε μέρα βάζουμε τον πήχη ακόμα πιο ψηλά. Η ανάγκη μας για ανιδιοτελή ενημέρωση και ψυχαγωγία ξύπνησε μέσα μας το μικρόβιο ονόματι CHNEWS.com.cy
    Facebook Comment