Γιαγιάδες στην Πάφο πιάστηκαν στα χέρια… Η μία κατέληξε νοσοκομείο και η άλλη καταζητείται - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

20/9/17

Γιαγιάδες στην Πάφο πιάστηκαν στα χέρια… Η μία κατέληξε νοσοκομείο και η άλλη καταζητείται


Ηλικιωμένες στην Πάφο λογομάχησαν, τα αίματα άναψαν και… πιάστηκαν στα χέρια – Το νερό που ποτίζουν τα χωράφια τους η αιτία του καυγά – Η μία κατέληξε νοσοκομείο και η άλλη καταζητείται

Μία άσχημη τροπή πήρε η συζήτηση που είχαν δύο ηλικιωμένες από το χωριό Τάλα στην επαρχία Πάφου με αποτέλεσμα η μια να βρεθεί στο νοσοκομείο και η δεύτερη να καταζητείται.


Πρόκειται για μία 70χρονη και μία 84χρονη συγχωριανές, οι οποίες άρχισαν να διαπληκτίζονται για τα δικαιώματα του νερού που ποτίζουν τα χωράφια τους, τα οποία γειτνιάζουν.

Η συζήτηση σε κάποια στιγμή φαίνεται ότι ξέφυγε και οι δυο ηλικιωμένες ήρθαν στα χέρια. Σύμφωνα με τη μαρτυρία που εξασφάλισε η αστυνομία η 70χρονη έσπρωξε την 84χρονη η οποία έπεσε προς τα πίσω κτυπώντας σε τσιμεντένιο περιτοίχισμα με αποτέλεσμα να τραυματισθεί στα κάτω άκρα.

Η 84χρονη νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Πάφου ενώ εναντίον της 70χρονης εξασφαλίστηκε ένταλμα σύλληψης το οποίο ωστόσο δεν εκτελέστηκε χθες βράδυ αφού δεν εντοπίστηκε.

Πηγή: cyprustimes.com

Περισσότερα νέα από το CHNEWS.com.cyPost Top Ad


-->