Κύπρος: Μετά τις σπόντες στο Facebook κλείνει δουλίτσα στον Alpha - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

15/9/17

Κύπρος: Μετά τις σπόντες στο Facebook κλείνει δουλίτσα στον Alpha


Προ ημερών σας ενημερώσαμε για τον «χαμό» που δημιουργήθηκε ανάμεσα στις δύο παρουσιάστριες στο facebook και την απίστευτη κόντρα που εκτυλίχθηκε μεταξύ τους. Τώρα φαίνεται πως σιγά σιγά η απολυμένη παρουσιάστρια παίρνει το αίμα της πίσω.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Nassos Blog η ίδια έκανε ένα πρώτο ραντεβού με τους ιθύνοντες του Alpha χωρίς ωστόσο να δώσει τα χέρια με τον σταθμό.

Με δεδομένο το γεγονός πως το πρόγραμμα του Alpha είναι κλεισμένο για το πρώτο μισό της τηλεοπτικής σεζόν, οποιαδήποτε συμφωνία επέλθει θα βγει στο δεύτερο μισό.

Χωρίς ο σταθμός να έχει ένα ολοκληρωμένο project για την παρουσιάστρια, είναι δεδομένο πώς το παραδοσιακό στοιχείο της Κύπρου θα είναι ο βασικός άξονας για οποιασδήποτε project της προταθεί.

Κι αυτό διότι το «τηλεοπτικό αυτό περιβάλλον» είναι αυτό που υπηρέτησε η ίδια μέχρι στιγμής με επιτυχία στην καριέρα της.

Ο λόγος για την Κύπρια παρουσιάστρια Βασιλική Χατζηαδάμου, η οποία την περσινή σεζόν βρισκόταν στο τιμόνι της εκπομπή τους Σίγμα «Παραδοσιακή Βραδιά».Πηγή: Nassos Blog

Περισσότερα νέα από το CHNEWS.com.cyPost Top Ad


-->