«Δεν του έκανα πρόταση για το «Τατουάζ, γιατί…»Ο Ανδρέας Γεωργίου μιλά ανοιχτά για τη σχέση του με τον Αποστόλη Τότσικα! (Βίντεο) - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

29/9/17

«Δεν του έκανα πρόταση για το «Τατουάζ, γιατί…»Ο Ανδρέας Γεωργίου μιλά ανοιχτά για τη σχέση του με τον Αποστόλη Τότσικα! (Βίντεο)


Ο Ανδρέας Γεωργίου αποκαλύπτει, σε συνέντευξή του, όλο το παρασκήνιο περί του τι πραγματικά συνέβαινε με τον Αποστόλη Τότσικα, και για ποιο λόγο έληξε η συνεργασία τους μετά το «Μπρούσκο».

«Δεν του έκανα πρόταση, γιατί ήταν πρωταγωνιστής στο «Μπρούσκο», δεν μπορούσα να τον χρησιμοποιήσω ξανά, γιατί ήμασταν η ταμπέλα. Ούτε τσακωθήκαμε, ούτε ισχύει ότι δεν τον θέλω. Εντάσεις στη δουλειά πάντα υπάρχουν, αλλά ούτε παίξαμε μπουνιές, όπως γράφτηκε, ούτε με την Ελένη είμασταν ζευγάρι, όπως γράφτηκε» απάντησε ο ηθοποιός, βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους. διαβάστε παρακάτω…


Οι αντιδράσεις Υπήρχαν εντάσεις, δεν ήταν όλα ονειρικά πλασμένα! Συγγνώμη, γιατί θα πάθουμε και Αλτσχάιμερ!» επεσήμανε η Τζώρτζια Συρίχα. «Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια!» συμπλήρωσε η Δήμητρα Παυλάτου. Δείτε όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί:


Περισσότερα νέα από το CHNEWS.com.cy


Post Top Ad


-->