Εξελίξεις με το Deal! Είχαν τους νικητές απλήρωτους και τώρα βγάζει ανακοίνωση το κανάλι! - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

4/9/17

Εξελίξεις με το Deal! Είχαν τους νικητές απλήρωτους και τώρα βγάζει ανακοίνωση το κανάλι!


Το ρεπορτάζ  είχε φέρει στο φως τις καταγγελίες των παικτών από το προηγούμενο Deal, αναφέροντας πως δεν τους έχουν δώσει ακόμη τα λεφτά τους. Μάλιστα, οι ίδιοι επώνυμα, είχαν αναφέρει πως από το κανάλι δεν τους απάνταγε κανείς και έψαχναν αλλά δεν έβρισκαν άκρη.

Μετά την δημοσιοποίηση του θέματος, οι υπεύθυνοι του σταθμού ανασκουμπώθηκαν και προσπάθησαν να καλύψουν όλες τις εκκρεμότητες που είχαν προς τους παίκτες. Έτσι κι έγινε… Επικοινώνησαν με τους ανθρώπους και έστω καθυστερημένα δρομολόγησαν την πληρωμή τους. Διαβάστε παρακάτω..

Το κανάλι τώρα έβγαλε καινούρια ανακοίνωση, με το νέο και ανανεωμένο Deal, με τον Χρήστο Φερεντίνο, με καλύτερη οργάνωση… Συγκεκριμένα η ανακοίνωση ανέφερε όλη την διαδικασία του παιχνιδιού και τα ποσά που θα δοθούν:

«Ο παίκτης πρέπει να ανοίξει τα 22 κουτιά που βρίσκονται στο στούντιο, να δεχτεί ή να απορρίψει τις δελεαστικές προσφορές του Τραπεζίτη, με στόχο να κερδίσει 60.000 ευρώ.

Και μετά, έρχεται το μαγικό κουτί με το νούμερο 23, που απογειώνει κέρδη και αδρεναλίνη.

Μετά τον τελευταίο γύρο, ο Τραπεζίτης δίνει στον παίκτη τη δυνατότητα να ρισκάρει ξανά και να επιλέξει το 23ο κουτί. Ο παίκτης βρίσκεται αντιμέτωπος με τις εξής πιθανότητες: να διπλασιάσει το ποσό του, να κερδίσει τα μισά χρήματα, να πάρει επιπλέον 1.500 ευρώ, να παραμείνει στα ίδια κέρδη ή και να τα χάσει όλα!»
Περισσότερα νέα από το CHNEWS.com.cy


Post Top Ad


-->