Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Τα κιλά και το bullying που δέχεται


Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου είναι απο τις παρουσίες της κυπριακής showbiz που παρόλο οτι είναι μανούλα διατηρεί μία άψιγη σιλουέτα.

Για τα κιλά της εγκυμοσύνης μίλησε η ίδια μέσα απο την εκπομπή της. Αφορμή στάθηκε η συζήτηση που είχε με την ομάδα της για την Irina Shayk η οποία μετά την εγκυμοσύνη της ανέβηκε στην πασαρέλα.

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου θέλοντας να καθησυχάσει τις γυναίκες οι οποίες έγιναν πρόσφατα μανούλες, μίλησε για τα κιλά που είχε πάρει κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και εξομολογήθηκε πως ακόμα προσπαθεί να τα αποβάλει. Είπε χαρακκτηριστικά: "Μην πιέζετε οι μανούλες τον εαυτό σας να επανέλθετε, είναι το χειρότερο πράγμα. Εγώ δεν πιέστηκα καθόλου και έχουν περάσει δυο χρόνια κι ακόμα προσπαθώ και με αδερφό γυμναστή". Η ίδια ανέφερε και το bullying που δέχεται απο το πάνελ της.

Δείτε τι είπε στο βίντεο που ακολουθεί:


Περισσότερα νέα από το CHNEWS.com.cyShare on Google Plus

About CHNEWS

Το CHNEWS.com.cy είναι το ταχύτερα αναπτυσσόμενο κυπριακό site. Μέσα σε λίγους μήνες λειτουργίας κατάφερε να «παίζει μπάλα» ανάμεσα στα μεγαλύτερα κυπριακά portals. Κάθε μέρα βάζουμε τον πήχη ακόμα πιο ψηλά. Η ανάγκη μας για ανιδιοτελή ενημέρωση και ψυχαγωγία ξύπνησε μέσα μας το μικρόβιο ονόματι CHNEWS.com.cy
    Facebook Comment