Θρίλερ σε πτήση Μάντσεστερ-Λάρνακα: Έσβησαν τα φώτα στον αέρα - Αναγκαστική προσγείωση στην Τουρκία - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

17/9/17

Θρίλερ σε πτήση Μάντσεστερ-Λάρνακα: Έσβησαν τα φώτα στον αέρα - Αναγκαστική προσγείωση στην Τουρκία


Σε θρίλερ εξελίσσεται η πτήση από Μάντσεστερ προς Κύπρο, η οποία πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο της Σμύρνης.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Sigmalive και αναφορές σε ξένα ΜΜΕ και μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η πτήση LS943 που ήταν προγραμματισμένη να αφιχθεί στην Κύπρο το βράδυ του Σαββάτου (16/9) στη Λάρνακα, παρουσίασε βλάβη στο σύστημα των ηλεκτρονικών.


Την στιγμή του προβλήματος η πτήση βρισκόταν στον εναέριο χώρο της Τουρκίας και πραγματοποιήθηκε αναγκαστική προσγείωση στην Σμύρνη.

Το αεροσκάφος της Jet2 παρουσίασε βλάβη στα ηλεκτρονικά και όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ του Sigmalive σε κάποια στιγμή τα φώτα έσβησαν! Σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα, ανάμεσα στους 300 επιβάτες βρίσκονται και 7 Κύπριοι.

Αυτή την στιγμή οι επιβάτες βρίσκονται ακόμη στην Σμύρνη και γίνονται διπλωματικά διαβήματα για τον απεγκλωβισμό των επιβατών, καθώς όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, δεν τους έχει ανακοινωθεί ακόμα ο τρόπος και ο χρόνος μετακίνησής τους.

Μάλιστα η Jet2 με ανακοίνωση στο σαιτ της αναφέρει: «Η Jet2 απολογείται για την καθυστέρηση στην πτήση LS943 από Μάντσεστερ προς Λάρνακα. Λόγω απρόβλεπτων καταστάσεων η πτήση αυτή έχει καθυστερήσει ολονύχτια. Εξυπηρέτηση και γεύματα έχουν τακτοποιηθεί για τους πελάτες καθώς και μεταφορά στο ξενοδοχείο και πίσω στο αεροδρόμιο. Οι επιβάτες θα ενημερωθούν από το προσωπικό μας.»

Δείτε στις φωτογραφίες από την πορεία της πτήση και μηνύματα από επιβάτες στα social για την καθυστέρηση στην πτήση!Πηγή: Newsbomb

Περισσότερα νέα από το CHNEWS.com.cyPost Top Ad


-->