Η συγκλονιστική στιγμή στη συναυλία της Νατάσσας Μποφίλιου που συγκινεί και κάνει το γύρο του διαδικτύου - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

3/9/17

Η συγκλονιστική στιγμή στη συναυλία της Νατάσσας Μποφίλιου που συγκινεί και κάνει το γύρο του διαδικτύου


Η Νατάσσα Μποφίλιου είναι μία από τις αγαπημένες ερμηνεύτριες του κοινού, με τις συναυλίες της να γίνονται πόλος έλξης σε όλη την Ελλάδα.

Στα πλαίσια της περιοδείας της, χθες το βράδυ η τραγουδίστρια βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη και προσέφερε μοναδικές συγκινήσεις σε όσους παρευρέθηκαν.


Όπως είδαμε στο Facebook μία στιγμή πρόκειται να μείνει χαραγμένη στη μνήμη όλων. Την ώρα που η Νατάσσα ερμήνευε τη μεγάλη της επιτυχία «Μέχρι το τέλος», ένας νεαρός με κινητικά προβλήματα, αποφάσισε να ανέβει στην σκηνή για να χορέψει ζεϊμπέκικο. Διαβάστε παρακάτω…

Τη στιγμή ανέβασαν στο διαδίκτυο, γράφοντας: «Όταν ο στίχος “Μέχρι το τέλος η ψυχή, κι όμως πηγαίνει και πιο κει” παίρνει σάρκα και οστά. Γίνεται ζεμπέκικο βαρύ. Αληθινό και ντόμπρο. Από τα λίγα. Χθες, η Νατάσσα Μποφίλιου έφερε τη Βαβέλ για ακόμα μια φορά στη Θεσσαλονίκη. Και ξαφνικά έγινε κάτι μαγικό». Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο παρακάτω:


Περισσότερα νέα από το CHNEWS.com.cy


Post Top Ad


-->