Γάμος Τσολάκη-Πετρουλάκη: Ο συγκινητικός χορός της Ελένης με το μπαμπά της που την έκανε να ξεσπάσει σε κλάματα! Ποιο τραγούδι επέλεξε; (βίντεο)


Η Ελένη Τσολάκη παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, Παύλο Πετρουλάκη, χτες βράδυ στο Island, και έλαμπε στην κυριολεξία από ευτυχία.

Η παρουσιάστρια, άκρως συγκινημένη, χόρεψε με τον «άντρα της ζωής της», τον μπαμπά της, ένα τρυφερό τραγούδι του Κώστα Μακεδόνα.

Όλος ο κόσμος είχε γεμίσει συγκίνηση, και η μητέρα της, έσπευσε και έρανε με λουλούδια τον σύζυγό της και την πανέμορφη κορούλα της, την ώρα του χορού τους! Διαβάστε παρακάτω…


Η Ελένη δεν μπορούσε να συγκρατήσει την ένταση και την ευτυχία που αισθανόταν και ξέσπασε σε κλάματα στην αγκαλιά του ενώ και ο πατέρας της ήταν κάτι παραπάνω από συγκινημένος με την ευτυχία του παιδιού του. Δείτε το χορό στο βίντεο που ακολουθεί:


Περισσότερα νέα από το CHNEWS.com.cy


Share on Google Plus

About CHNEWS

Το CHNEWS.com.cy είναι το ταχύτερα αναπτυσσόμενο κυπριακό site. Μέσα σε λίγους μήνες λειτουργίας κατάφερε να «παίζει μπάλα» ανάμεσα στα μεγαλύτερα κυπριακά portals. Κάθε μέρα βάζουμε τον πήχη ακόμα πιο ψηλά. Η ανάγκη μας για ανιδιοτελή ενημέρωση και ψυχαγωγία ξύπνησε μέσα μας το μικρόβιο ονόματι CHNEWS.com.cy
    Facebook Comment