Γάμος Τσολάκη-Πετρουλάκη: Ο συγκινητικός χορός της Ελένης με το μπαμπά της που την έκανε να ξεσπάσει σε κλάματα! Ποιο τραγούδι επέλεξε; (βίντεο) - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

17/9/17

Γάμος Τσολάκη-Πετρουλάκη: Ο συγκινητικός χορός της Ελένης με το μπαμπά της που την έκανε να ξεσπάσει σε κλάματα! Ποιο τραγούδι επέλεξε; (βίντεο)


Η Ελένη Τσολάκη παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, Παύλο Πετρουλάκη, χτες βράδυ στο Island, και έλαμπε στην κυριολεξία από ευτυχία.

Η παρουσιάστρια, άκρως συγκινημένη, χόρεψε με τον «άντρα της ζωής της», τον μπαμπά της, ένα τρυφερό τραγούδι του Κώστα Μακεδόνα.

Όλος ο κόσμος είχε γεμίσει συγκίνηση, και η μητέρα της, έσπευσε και έρανε με λουλούδια τον σύζυγό της και την πανέμορφη κορούλα της, την ώρα του χορού τους! Διαβάστε παρακάτω…


Η Ελένη δεν μπορούσε να συγκρατήσει την ένταση και την ευτυχία που αισθανόταν και ξέσπασε σε κλάματα στην αγκαλιά του ενώ και ο πατέρας της ήταν κάτι παραπάνω από συγκινημένος με την ευτυχία του παιδιού του. Δείτε το χορό στο βίντεο που ακολουθεί:


Περισσότερα νέα από το CHNEWS.com.cy


Post Top Ad


-->