Τα νεύρα του Σεφερλή σε παράσταση στην Κύπρο και η παρατήρηση στο κοινό - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

29/9/17

Τα νεύρα του Σεφερλή σε παράσταση στην Κύπρο και η παρατήρηση στο κοινόΣτην Κύπρο βρέθηκε ο γνωστός και αγαπημένος ηθοποιός Μάρκος Σεφερλής για να παρουσιάσει την παράστασή του «Άλλος Για Survivor».

O λατρεμένος ηθοποιός είναι ιδιαίτερα αγαπητός στο κοινό και όπως έχει και ο ίδιος πει πολλές φορές η Κύπρος τον αγαπά και τον στηρίζει πάντα και γι' αυτό τον λόγο έρχεται συχνά στο νησί μας.


Σε μια από τις παραστάσεις που έδωσε πριν από λίγα 24ωρα στην Κύπρο λοιπόν ο ηθοποιός αναγκάστηκε να κάνει παρατήρηση στο κοινό που τον παρακολουθούσε με αποτέλεσμα το κλίμα να μην είναι πλέον και πολύ καλό.

Πιο συγκεκριμένα, συμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του eltopia.com.cy, πολλοί θεατές που πήγαν για να δουν από κοντά την παράσταση, την τραβούσαν βίντεο για αρκετή ώρα κάτι που δεν άρεσε στον Μάρκο Σεφερλή.

Ο ίδιος, έκανε μια ανακοίνωση λέγοντας πως απαγορεύεται να βιντεοσκοπούν την παράσταση του ώστε να μην μεταδοθεί στα διαδικτυακά μέσα.

Όπως συμβαίνει συχνά, οι Κύπριοι θεατές δεν «συμμορφώθηκαν» και έτσι ο ηθοποιός αναγκάστηκε να μιλήσει με πιο έντονο ύφος αφήνοντας υπονοούμενα για την επόμενη φορά που θα έρθει ξανά στο νησί μας.

Αναμφισβήτητα ο Μάρκος Σεφερλής είναι λατρεμένος στην Κύπρο, ωστόσο δεν είχε κι άδικο...

eltopia.com.cy
Περισσότερα νέα από το CHNEWS.com.cyPost Top Ad


-->