Θυμάστε τον Μιχαλάκη από τη σειρά «Λατρεμένοι μου γείτονες»; Δείτε πως είναι σήμερα και θα πάθετε πλάκα! - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

4/9/17

Θυμάστε τον Μιχαλάκη από τη σειρά «Λατρεμένοι μου γείτονες»; Δείτε πως είναι σήμερα και θα πάθετε πλάκα!Έχουν περάσει σχεδόν 10 χρόνια από την ημέρα που προβλήθηκε το πρώτο επεισόδιο της σειράς Λατρεμένοι μου γείτονες στο mega.

Το σίριαλ γνώρισε μεγάλη επιτυχία και ποιος μπορεί να ξεχάσει την ατελείωτη κόντρα και τις απίστευτες ατάκες ανάμεσα στην οικογένεια Παπαπαύλου και την οικογένεια Μουστοξύδη!


Ένας από τους ρόλους της σειράς ήταν αυτός του Μιχαλάκη, του δεύτερου γιου της οικογένειας Μουστοξύδη. Τον μικρό Μιχαλάκη υποδύθηκε ο Δημήτρης Νταούλης, γιος της δημοσιογράφου Μάρως Λεονάρδου και του σκηνοθέτη Χρήστου Νταούλη. Διαβάστε παρακάτω…

Πως είναι όμως σήμερα ο μικρός Μιχαλάκης και τι κάνει;

Ο Δημήτρης όπως μας αποκαλύπτει και ο λογαριασμός του στο facebook είναι άλλος άνθρωπος και δύσκολα θα τον αναγνωρίσει κανείς. Πλέον δεν ασχολείται με την υποκριτική ενώ πρόσφατα κυκλοφόρησε και το πρώτο του βιβλίο με τίτλο «Ο κόσμος που γύρισε ανάποδα». Δείτε τις φωτογραφίες παρακάτω:
Περισσότερα νέα από το CHNEWS.com.cy

Πηγή

Post Top Ad


-->