Με καυτά οπίσθια τρολάρει τον Σπαλιάρα. "Δεν πρόλαβες"


Αναμφισβήτητα η περιβόητη δήλωση του Σπαλιάρα για τις 4000 γυναίκες, έχει γραφτεί στην τηλεοπτική ιστορία αυτού του βασανισμένου τόπου, αφού τα media, τα social media και το διαδίκτυο εκείνο το διάστημα είχαν πάρει φωτιά.

Άλλωστε είναι μια ατάκα που και σήμερα δεν μπορεί να ξεχάσει κάποιος εύκολα. Και όμως. Υπάρχει εκεί έξω ένα σέξι θηλυκό που δεν κατάφερε να χωρέσει στο «χαρέμι» του Σπαλιάρα με τις 4000 γυναίκες.

Ποια είναι; Δεν γνωρίζουμε ακόμη. Πάντως  αυτό που την κάνει επιθυμητή σε μένα τουλάχιστον πέρα απο την επική πίσω κίνησή της είναι το χιούμορ της. Άλλωστε δεν είναι τυχαία η «επιγραφή» στο μπλουζάκι…«Σπαλιάρα δεν πρόλαβες». Πραγματικά πόσο άτυχη ήσουν κοπέλα μου…λέμε τώρα!

Δεν τον βλέπεις λέμε…


Πηγή: Nassos Blog

Περισσότερα νέα από το CHNEWS.com.cyShare on Google Plus

About CHNEWS

Το CHNEWS.com.cy είναι το ταχύτερα αναπτυσσόμενο κυπριακό site. Μέσα σε λίγους μήνες λειτουργίας κατάφερε να «παίζει μπάλα» ανάμεσα στα μεγαλύτερα κυπριακά portals. Κάθε μέρα βάζουμε τον πήχη ακόμα πιο ψηλά. Η ανάγκη μας για ανιδιοτελή ενημέρωση και ψυχαγωγία ξύπνησε μέσα μας το μικρόβιο ονόματι CHNEWS.com.cy
    Facebook Comment