Στέφανος Μιχαήλ: «Έχουμε έρθει πολύ κοντά και με τον Ανδρέα και με τον Κούλλη. Εγώ τους νιώθω σαν οικογένεια μου και πιστεύω κι αυτοί το ίδιο.» - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

21/9/17

Στέφανος Μιχαήλ: «Έχουμε έρθει πολύ κοντά και με τον Ανδρέα και με τον Κούλλη. Εγώ τους νιώθω σαν οικογένεια μου και πιστεύω κι αυτοί το ίδιο.»


Το πιο hot αγόρι της τηλεόρασης μοιράστηκε τις σκέψεις του για τον νέο του ρόλο στην εκπομπή Με αγάπη Χριστιάνα

Ο Στέφανος Μιχαήλ παίζει στην σειρά «Τατουάζ». Πως νιώθει που βρίσκεται στον πρωταγωνιστικό ρόλο;

«Ευλογημένος!» απάντησε στον Λούη Πατσαλίδη

-Όταν σου ανακοίνωσε ο Ανδρέας Γεωργίου ότι θέλει να είσαι εσύ 6 πρωταγωνιστής;

«Δεν αγχώθηκα ιδιαίτερα, χάρηκα εκείνη την ώρα που μου το είπε και ήξερα ό,τι μας περιμένει ένας «δύσκολος» δρόμος, πιο πολλή ευθύνη, περισσότερη συνέπεια, δουλειά και κούραση.»

-Πώς έχει εξελιχθεί η συνεργασία σας;

«Από το καλό στο καλύτερο. Έχουμε έρθει πολύ κοντά και με τον Ανδρέα και με τον Κούλλη. Εγώ τους νιώθω σαν οικογένεια μου και πιστεύω κι αυτοί το ίδιο.»

-Έμαθες ότι θα πρωταγωνιστήσεις στο «Τατουάζ», ενώ ήσουν ακόμα στο «Μπρούσκο».

«Ναι, σωστά. Με το που πήρα και διάβασα το πρώτο επεισόδιο, κάθισα με τον Ανδρέα και «ψαχουλέψαμε» το ρόλο. Μου είπε πώς έχει εκείνος και η Βάνα στο μυαλό τους τον Αλέξανδρο, τον στήσαμε σιγά σιγά και ενώ παίζαμε στο «Μπρούσκο», είχαμε μπει ήδη σε μια πορεία, είχαμε βρει πάνω κάτω το χαρακτήρα του Αλέξανδρου και με τις οδηγίες του Ανδρέα το διό-μορφώσαμε.»


lifenewscy.com

Περισσότερα νέα από το CHNEWS.com.cyPost Top Ad


-->