Ενέδρα θανάτου! Πυροβόλησε στο πρόσωπο την κόρη της πρώην του και αυτοκτόνησε (Φωτογραφίες) - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

21/9/17

Ενέδρα θανάτου! Πυροβόλησε στο πρόσωπο την κόρη της πρώην του και αυτοκτόνησε (Φωτογραφίες)


Ένας 37χρονος έστησε ενέδρα θανάτου και πυροβόλησε στο πρόσωπο τη 15χρονη κόρη της πρώην συντρόφου του και αυτοκτόνησε.


Η κοπέλα έχασε τη μάχη για την ζωή σήμερα το πρωί, 24 ώρες μετά την ενέδρα θανάτου, εξαιτίας καρδιακής προσβολής. Είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση. Παρά τις συνεχείς προσπάθειες των γιατρών παρέμεινε σε κωματώδη κατάσταση μέχρι τη στιγμή που επήλθε το μοιραίο.


Το πτώμα του δράστη βρέθηκε την Τετάρτη το απόγευμα σε ερημική περιοχή, έξω από την τοποθεσία Ισκιτέλα της Απουλίας.Οι καταγγελίες πριν την τραγωδία

Η μητέρα της 15χρονης δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι τον είχε καταγγείλει δυο φορές στην αστυνομία για βίαιη συμπεριφορά. Αλλά -όπως αποδεικνύεται- η ίδια και η κόρη της δεν έτυχαν της πρέπουσας προστασίας μετά τη φονική ενέδρα θανάτου.Πρόκειται για μια ακόμη περίπτωση βίας σε βάρος των γυναικών στην Ιταλία. Ένα φαινόμενο ενάντια στο οποίο έχει δραστηριοποιηθεί εδώ και καιρό η πρόεδρος της ιταλικής βουλής Λάουρα Μπολντρίνι.

Ζητά πιο αποτελεσματικά μέτρα προστασίας των γυναικών και ουσιαστικότερες εκστρατείες για την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας, με την παιδεία να προάγει πιο δυναμικά την ισότητα και την απόρριψη της βίας.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Περισσότερα νέα από το CHNEWS.com.cyPost Top Ad


-->