Οικογενειακή τραγωδία: Μαχαίρωσε και σκότωσε τον αδερφό του μετά από καβγά


Ο 20χρονος Timothy Record μαχαίρωσε και σκότωσε τον 23χρονο αδερφό του Nathan εξαιτίας μιας διαφωνίας που είχαν όσον αφορά το ίντερνετ στο σπίτι τους.

Σύμφωνα με την αστυνομία της Μασαχουσέτης η μητέρα των δύο αγοριών κάλεσε τις Αρχές προκειμένου να αναφέρει την «έντονη διαμάχη» των δύο αγοριών.

Όταν όμως οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι, είδαν τον Nathan στα σκαλοπάτια πληγωμένο από μαχαίρι. Μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο όπου του δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες στο νοσοκομείο, ωστόσο λίγο αργότερα κατέληξε από τα τραύματά του.

Ο Timothy εξήγησε πως ο αδερφός του τον έφτασε στα άκρα με αποτέλεσμα εκείνος να αρπάξει ένα μαχαίρι από την κουζίνα και να τον μαχαιρώσεi, σύμφωνα με τη Mirror.


Περισσότερα νέα από το CHNEWS.com.cy

Share on Google Plus

About CHNEWS

Το CHNEWS.com.cy είναι το ταχύτερα αναπτυσσόμενο κυπριακό site. Μέσα σε λίγους μήνες λειτουργίας κατάφερε να «παίζει μπάλα» ανάμεσα στα μεγαλύτερα κυπριακά portals. Κάθε μέρα βάζουμε τον πήχη ακόμα πιο ψηλά. Η ανάγκη μας για ανιδιοτελή ενημέρωση και ψυχαγωγία ξύπνησε μέσα μας το μικρόβιο ονόματι CHNEWS.com.cy
    Facebook Comment