«Έμεινα έγκυος από τον εραστή, χωρίς να έχω πάρει διαζύγιο!» Η αποκάλυψη από πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια που προκαλεί αίσθηση! (βίντεο) - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

17/9/17

«Έμεινα έγκυος από τον εραστή, χωρίς να έχω πάρει διαζύγιο!» Η αποκάλυψη από πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια που προκαλεί αίσθηση! (βίντεο)


Στην κάμερα των «Αποκαλυπτικών» μίλησε η Πωλίνα. Η αγαπημένη τραγουδίστρια μίλησε για όλους και για όλα, καθώς και για τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει στη ζωή της.

«Παρ’ όλο που έχω κάνει τα σκανδαλάκια μου, πάντα με χειρίζονταν με ευγένεια. Ήμουν με τον Μεγακλή παντρεμένη στα χωρίσματα, και έμεινα έγκυος. Ήταν ξεκάθαρη η κατάσταση. Εκείνοι που δημιούργησαν πρόβλημα, ήταν ένα πολύ γνωστό περιοδικό, που ήταν κολλητός φίλος ο ιδιοκτήτης. Διαβάστε παρακάτω…


Η μάνα μου έπαθε εγκεφαλικό, αλλά είπα θα το κρατήσω! Ο Μεγακλής είναι κατηγορία από μόνος του, συνεχίσαμε να κάνουμε παρέα! Είμαστε κολλητοί τώρα! Τι θες να σου πω για ζευγάρι, να πας να ρωτήσεις αυτόν!» κατέληξε. Δείτε τι είπε στο βίντεο που ακολουθεί:


Περισσότερα νέα από το CHNEWS.com.cy


Post Top Ad


-->