Όλο το παρασκήνιο από τη συναυλία του Αντώνη Ρέμου στη Μύκονο! Τα αστρονομικά κέρδη, οι επώνυμες παρουσίες και οι εξωφρενικές τιμές! (βίντεο) - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

2/9/17

Όλο το παρασκήνιο από τη συναυλία του Αντώνη Ρέμου στη Μύκονο! Τα αστρονομικά κέρδη, οι επώνυμες παρουσίες και οι εξωφρενικές τιμές! (βίντεο)


Χτες βράδυ έλαβε χώρα στη Μύκονο και το Nammos η δεύτερη συναυλία του Αντώνη Ρέμου, μαζί με δύο πασίγνωστους τραγουδιστές από τον αραβικό κόσμο.


Όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Summer Weekend», το νησί υπήρξε πραγματική επέλαση Αράβων εν όψει της συναυλίας.

Το πάρτυ διήρκεσε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, ενώ τα κέρδη έφτασαν το αστρονομικό ποσό των 2,5 εκατομμύρια ευρώ, ξεπερνώντας κατά πολύ την προηγούμενη συναυλία του με τον Έρος Ραματζότι. Διαβάστε παρακάτω…

Οι Άραβες κροίσοι και ο κόσμος που παρευρέθη στη συναυλία, ξεπέρασαν τα 1500 άτομα, μεταξύ των οποίων και πολλοί Έλληνες επώνυμοι, όπως ο Ηλίας Ψινάκης, ο Κώστας Καίσαρης, η Έμυ Λιβανίου και άλλοι. Το show ήταν πραγματικά εντυπωσιακό, και οι τιμές των κρασιών επίσης απαγορευτικές, τουλάχιστον για τον μέσο Έλληνα: κυμαίνονταν μεταξύ 700 και 8000 ευρώ το μπουκάλι! Δείτε το αναλυτικό ρεπορτάζ και πλάνα από την πολυσυζητημένη συναυλία στο βίντεο που ακολουθεί:


Περισσότερα νέα από το CHNEWS.com.cy


Post Top Ad


-->