ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τα έκαναν όλα δυο αδέρφια σε μπυραρία κοντά στο “´Οχι” – Έσπασε με το κεφάλι τζαμαρία – “Κουτούλησε” αυτοκίνητο - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

2/9/17

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τα έκαναν όλα δυο αδέρφια σε μπυραρία κοντά στο “´Οχι” – Έσπασε με το κεφάλι τζαμαρία – “Κουτούλησε” αυτοκίνητο


Τα έκαναν όλα δυο αδέρφια σε μπυραρία στην περιοχή της παλιάς Λευκωσίας και συγκεκριμένα στην περιοχή του “Όχι”, με αποτέλεσμα να τεθούν υπό σύλληψη.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο ένας εκ των δυο έσπασε με το κεφάλι τζαμαρία που ανήκει στον Δήμο Λευκωσίας (τεχνικές υπηρεσίες), ενώ “κουτούλησε” και σταθμευμένο αυτοκίνητο.


Όλα άρχισαν γύρω στις 02:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου (02/09) όταν παρέα τεσσάρων ατόμων ενώ βρισκόταν εντός του υπό στατικού άρχισαν να φωνάζουν και να σπάζουν ποτήρια.

Οι άνθρωποι του μαγαζιού οδήγησε την παρέα εκτός της μπιραρίας, ωστόσο οι φασαρίες δεν έμελλε να τελειώσουν εκεί. Ο 27χρονος, όπως σημειώσαμε, αποφάσισε να σπάσει το κεφάλι του, όντας σε κατάσταση μέθης.

Περίπολο της άμεσης επέμβασης που περνούσε από το σημείο αντιλήφθηκε τη φασαρία που γινόταν και σταμάτησε εκεί. Τότε ο αδερφός του 27χρονου άρχισε να φωνασκίες και να προκαλεί φασαρία.

Το αποτέλεσμα ήταν να τεθούν τα δυο αδέρφια υπό σύλληψη για αυτόφωρα αδικήματα (μέθη, ανησυχία, διασάλευση ειρήνης) με τον 27χρονο “κεφαλοσφαιριστή” να οδηγείται στο τμήμα πρώτων βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, όπου κρατήθηκε για νοσηλεία.

Αμφότεροι αφέθηκαν ελεύθεροι και θα κληθούν αργότερα από τα μέλη του αστυνομικού σταθμού Λυκαβηττού που διερευνούν την υπόθεση.

Φάνης Μακρίδης - ToThemaOnline

Περισσότερα νέα από το CHNEWS.com.cyPost Top Ad


-->