«Έχω δοκιμάσει ηρωίνη και κοκαΐνη!» Γνωστός Έλληνας το παραδέχθηκε πρώτη φορά δημόσια! Ο λόγος για τον… - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

2/9/17

«Έχω δοκιμάσει ηρωίνη και κοκαΐνη!» Γνωστός Έλληνας το παραδέχθηκε πρώτη φορά δημόσια! Ο λόγος για τον…


Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε στην εφημερίδα «Παραπολιτικά» ο γνωστός δημοσιογράφος και βουλευτής!

Ο λόγος για τον Γρηγόρη Ψαριανό, ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε στη Σάσα Σταμάτη και για τα ναρκτικά!


Είσαι ο μοναδικός πολιτικός που έχεις παραδεχτεί ότι έχεις πάρει κοκαΐνη και ηρωίνη. Πώς έμπλεξες με αυτά; 

Έχω δοκιμάσει. Δεν έμπλεξα ποτέ. Οι παρέες μου είχαν περάσει διάφορα. Διά πυρός και σιδήρου. Τρεις πέθαναν, δύο αυτοκτόνησαν, 3-4 έφαγαν 2-3 χρόνια στη φυλακή, ο καθένας για κάτι γραμμάρια. Πρέπει να γίνει αποποινικοποίηση της χρήσης ουσιών 100%. Ήταν από τα πρώτα που είχε πει ότι θα κάνει αυτή η άθλια κυβέρνηση. Είναι γελοία σκουλήκια, τα έχουν κάνει γαργάρα όλα.

Επειδή ξέρω τι είναι οι ουσίες, ξέρω τι είναι η φούντα, ξέρω τι είναι το μαύρο, τι είναι από το Αφγανιστάν, από τον Λίβανο, από την Καλαμάτα. Τις ξέρω τις ποικιλίες αυτές. Ξέρω τι είναι η ηρωίνη, ξέρω τι είναι η κοκαΐνη. Ξέρω πόσοι άνθρωποι χάθηκαν από αυτή την αθλιότητα με τα ναρκωτικά. Δεν είναι όλες οι ουσίες ναρκωτικά. Μερικές προκαλούν εθισμό, μερικές άλλες δεν προκαλούν εθισμό. Μόνο ψυχολογικό εθισμό. Αλλά ψυχολογικό προκαλούν και οι ομάδες, η Εκκλησία.

Είναι το ίδιο με το αν δεν πας μια μέρα στην ομάδα σου, στο γήπεδο. Τρέμεις. Το αλκοόλ και το τσιγάρο είναι πολύ πιο εθιστικά πράγματα από κάποιες ουσίες που απαγορεύονται ενώ δεν είναι εθιστικές. Δεν ντρέπομαι να πω ότι έχω δοκιμάσει σχεδόν όλες τις ουσίες και ξέρω τι κάνει η καθεμιά. Αλλά ποτέ δεν έμπλεξα, γιατί δεν ήθελα να μπλέξω. Είμαι κατά των εξαρτήσεων. Η κατάχρηση βλάπτει. Και η μαλ…ία και η βλακεία επίσης βλάπτουν πολύ σοβαρά την υγεία.

Περισσότερα νέα από το CHNEWS.com.cy

Πηγή

Post Top Ad


-->