Ο «άνθρωπος» που κτύπησε τον Παναγιώτη είναι άφαντος: Τον άφησε αβοήθητο μόνο σε ένα χωράφι να ξεψυχήσει - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

7/9/17

Ο «άνθρωπος» που κτύπησε τον Παναγιώτη είναι άφαντος: Τον άφησε αβοήθητο μόνο σε ένα χωράφι να ξεψυχήσει


Ένας ακόμα νέος «έσβησε» στην άσφαλτο. Τα όνειρα του διαλύθηκαν μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα.

Ο άνθρωπος ο οποίος στέρησε από τον Παναγιώτη την ζωή είναι άφαντος! Τον κτύπησε και τον άφησε αβοήθητο σε ένα χωράφι…

«Το πρωί της Πέμπτης, ο άτυχος Παναγιώτης Χατζηνικόλα, 33 ετών, κάτοικος Λεμεσό, τραυματίστηκε θανάσιμα σε οδική τροχαία σύγκρουση και αφού μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, διαπιστώθηκε ο θάνατός του.


Συγκεκριμένα, γύρω στις 6.00π.μ., σήμερα, ο Παναγιώτης Χατζηνικόλα ποδηλατούσε στον κύριο δρόμο Καντού – Πλατρών, κατευθυνόμενος από το χωριό Καντού προς το χωριό Σούνι. Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, σε σημείο του δρόμου, το ποδήλατο του χτυπήθηκε στο πίσω μέρος από μηχανοκίνητο όχημα, με αποτέλεσμα ο Παναγιώτης Χατζηνικόλα να εκτιναχθεί σε σιδερένιο κιγκλίδωμα στην άκρη του δρόμου και κατέληξε σε χωράφι εκτός του δρόμου.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, ο οδηγός του ενεχόμενου μηχανοκίνητου οχήματος εγκατέλειψε τη σκηνή με το όχημά του, χωρίς να παρέχει οποιαδήποτε βοήθεια στον άτυχο Παναγιώτη Χατζηνικόλα.

Δεκαπέντε λεπτά αργότερα, γύρω στις 6:15 π.μ., διερχόμενος οδηγός αντιλήφθηκε τον άτυχο 33χρονο ποδηλάτη και ειδοποίησε την Αστυνομία.

Ο 33χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Καλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε για τις συνθήκες πρόκλησης του δυστυχήματος, να επικοινωνήσει με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Η Τροχαία Λεμεσού και ο Αστυνομικός Σταθμός Επισκοπής διερευνούν τις συνθήκες πρόκλησης της θανατηφόρας οδικής τροχαίας σύγκρουσης».

Πηγή: 24h.com.cy

Περισσότερα νέα από το CHNEWS.com.cyPost Top Ad


-->