Αθηνά Παντελίδη. “Θα κάνω αυτό που έκανε ο γιος μου. Αλλά εγώ θα τα πω όλα” - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

18/9/17

Αθηνά Παντελίδη. “Θα κάνω αυτό που έκανε ο γιος μου. Αλλά εγώ θα τα πω όλα”


Είναι δεδομένο ότι η οικογένεια Παντελίδη καθεται εδώ και μήνες σε αναμμένα κάρβουνα. Και δεν αναφέρομαι βεβαίως στα καλλιτεχνικά και στην προσπάθεια που κάνουν να κρατήσουν ζωντανό το όνομα του παιδιού τους, ούτε βεβαίως στην κόντρα που υπάρχει εδώ και καιρό με την δισκογραφική εταιρεία ΜΙΝΟΣ και κάποιοι λένε πώς ετοιμάζεται να αποχωρήσει απο αυτην.
Αναφέρομαι στο ουσιαστικό κομμάτι της υπόθεσης. Το τροχαίο και τις συνθήκες κάτω απο τις οποίες έλαβε χώρα εκείνον τον Φλεβάρη…

Πρωτεργάτρια στην έρευνα είναι η μάνα του τραγουδιστή Αθηνά Παντελίδη. Μια γυναίκα που το τελευταίο διάστημα έχει δεχτεί πολύ μεγάλη πίεση απο τους δημοσιογράφους για να μιλήσει. Η ίδια μαθαίνω πώς απαντά σε όλους αλλά αποφεύγει ευγενικά να μιλήσει ή να δεσμευτεί.

Κι αυτό διότι περιμένει το πόρισμα του Εισσαγελλέα. Χαρακτηριστικά απαντά ότι “Δεν έχω την επιθυμία να μιλήσω σε κάποιον συγκεκριμένα. Θα κάνω αυτό που έκανε ο Παντελής. Θα ανοίξω την κάμερα του υπολογιστή μου και θα μιλήσω αν χρειαστεί η αν το νιώσω στο Youtube. Μόνο που εγώ δεν θα τραγουδήσω αλλά θα τα πώ όλα για όλους”.


Πηγή: Nassos Blog

Περισσότερα νέα από το CHNEWS.com.cyPost Top Ad


-->