Η αποκάλυψη της Μίνας Αρναούτη για την «σκευωρία» πίσω από την υπόθεση Παντελίδη! Οι καταθέσεις που φέρνει στο φως… - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

26/9/17

Η αποκάλυψη της Μίνας Αρναούτη για την «σκευωρία» πίσω από την υπόθεση Παντελίδη! Οι καταθέσεις που φέρνει στο φως…


Η υπόθεση του Παντελή Παντελίδη έχει μπει στα «αζήτητα» εδώ και τρεις μήνες και τα πάντα έχουν παγώσει.

Συγκεκριμένα, από τον Ιούνιο έχουν σταματήσει οι έρευνες για το τι πραγματικά συνέβη το πρωί της 18ης Φεβρουαρίου καθώς βρίσκονται στην αναζήτηση ενός νέου εισαγγελέα ο οποίος τελικά ή θα ρίξει φως στην υπόθεση ή θα την κλείσει για πάντα στο ντουλάπι. διαβάστε παρακάτω…


Να υπενθυμίσουμε λίγο το χρονικό του δυστυχήματος.

Λίγους μήνες μετά το μοιραίο τροχαίο άνοιξε ο φάκελος σχετικά με το ποιος ήταν ο οδηγός του τζιπ εκείνο το πρωινό καθώς η οικογένεια Παντελίδη θεωρεί ότι στο τιμόνι δεν καθόταν ο τραγουδιστής αλλά η μία από τις συνεπιβάτιδές του, Φρόσω Κυριάκου.

Το πόρισμα που είχε καταθέσει η οικογένεια Παντελίδη ήταν αντίθετο με αυτά των επίσημων αρχών που ήθελαν τον Παντελή Παντελίδη οδηγό του τζιπ κι έτσι ο εισαγγελέας για να μην αφήσει «τυφλά σημεία» παρέπεμψε τα πάντα σε πταισματοδίκη, προκειμένου να εξετάσει εαν τα χτυπήματα στο σώμα του τραγουδιστή προέκυπταν από τη θέση του οδηγού ή του συνοδηγού.

Όταν ο πραγματογνώμονας παρέδωσε την έκθεσή του, οι δικαστικές πηγές έκαναν λόγο για ένα πόρισμα που δεν ανέτρεπε τα ήδη γνωστά στοιχεία που ήθελαν τον Παντελίδη στη θέση του οδηγού.

Μένει να χρεωθεί η δικογραφία σε νέο εισαγγελέα που θα κληθεί να μελετήσει εκ νέου στο σύνολό της την υπόθεση για να αποφασίσει αν θα στείλει το φάκελο στο αρχείο ή τις δυο γυναίκες στο εδώλιο.

Η Μίνα μετά από αυτές τις πληροφορίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας ύστερα από ρεπορτάζ του Έθνους αισθάνθηκε δικαιωμένη και έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram για την μοιραία εκείνη βραδιά.

Δείτε την ανάρτησή της παρακάτω:

Ο εισαγγελέας θέλησε, να μην αφήσει «τυφλά σημεία» στην υπόθεση και ανέπεμψε τον φάκελο σε πταισματοδίκη, προκειμένου να εξετάσει εαν τα χτυπήματα στο σώμα του τραγουδιστή προέκυπταν από τη θέση του οδηγού ή του συνοδηγού.

Όταν ο πραγματογνώμονας παρέδωσε την έκθεσή του, οι δικαστικές πηγές έκαναν λόγο για ένα πόρισμα που δεν ανέτρεπε τα ήδη γνωστά στοιχεία που ήθελαν τον Παντελίδη στη θέση του οδηγού.
#το_αφηνω_εδω_για_να_τα_βλεπετε_δεν_τα_λεω_για_μενα_εγω_τα_ξερω_εκει_ημουν  👈Περισσότερα νέα από το CHNEWS.com.cy


Post Top Ad


-->