Σοκ: Απόπειρα αυτοκτονίας πασίγνωστου προσώπου της κυπριακής σόουμπιζ


Η είδηση δεν είναι απλά η απόπειρα αυτοκτονίας ενός γνωστού προσώπου της κυπριακής showbiz, αλλά οι δύσκολες στιγμές που βιώνει οικονομικά το τελευταίο διάστημα, όπως και πολλοί άλλοι συνάνθρωποί μας. Και προς Θεού, η αυτοκτονία δεν είναι λύση, αφού πρέπει να μένουμε δυνατοί και να παλεύουμε για καλύτερες μέρες. Σύμφωνα λοιπόν με αποκλειστικές πληροφορίες του ShowTimeCy, ένας άνθρωπος, ένας δικός μας άνθρωπος και πασίγνωστος στο χώρο της κυπριακής showbiz, πριν από λίγο καιρό έκανε απόπειρα προκειμένου να τερματήσει τη ζωή του.Το “τσουνάμι” από τις δυσκολίες που προέκυψαν στον επαγγελματικό του τομέα ήταν ικανό να σκεφτεί ίσως την πιο άσχημη κίνηση, κάτι που οι δεκάδες ευχές που είχε, απέτρεψαν κάθε τραγική κατάληξη.

Δεν είναι λύση αυτή, ούτε αξίζει κανείς και τίποτα περισσότερο από την ίδια μας την ζωή. Γι αυτό κάθε πρόβλημα κι αν βρεθεί στο δρόμο μας, το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να αγωνιστούμε για ένα καλύτερο και ελπιδοφόρο αύριο.  Χαμογελάμε στη ζωή και όλα θα πάνε… θετικά.


Πηγή: dailystarscy.com

Περισσότερα νέα από το CHNEWS.com.cyShare on Google Plus

About CHNEWS

Το CHNEWS.com.cy είναι το ταχύτερα αναπτυσσόμενο κυπριακό site. Μέσα σε λίγους μήνες λειτουργίας κατάφερε να «παίζει μπάλα» ανάμεσα στα μεγαλύτερα κυπριακά portals. Κάθε μέρα βάζουμε τον πήχη ακόμα πιο ψηλά. Η ανάγκη μας για ανιδιοτελή ενημέρωση και ψυχαγωγία ξύπνησε μέσα μας το μικρόβιο ονόματι CHNEWS.com.cy
    Facebook Comment