Ράγισαν καρδιές οι φωτογραφίες του Γιώργου Αγγελόπουλου στο πλευρό του 8χρονου με λευχαιμία! Ένα μεγαλείο ψυχής…


Ένα 8χρονο αγοράκι, εν ονόματι Βαγγέλη, πριν από λίγο καιρό είχε κάνει μια έκκληση στον Γιώργο Αγγελόπουλο. Το παιδάκι πάσχει από λευχαιμία και η μεγάλη του επιθυμία εδώ και καιρό ήταν να συναντήσει τον αγαπημένο του παίκτη από τον Survivor, που δεν ήταν άλλος από τον μεγάλο νικητή.

Ο Ντάνος λοιπόν ενημερώθηκε για την έκκληση του 8χρονου  και κατέφθασε από την Σκιάθο για να το επισκεφθεί και να κάνει την επιθυμία του πραγματικότητα. διαβάστε παρακάτω…


Τα παρακάτω στιγμιότυπα δείχνουν το μεγαλείο καρδιάς του, την τρυφερότητά του. Το χαμόγελο του παιδιού που δεν έφυγε λεπτό από τα χείλη του είναι ένα στιγμιότυπο που θα μείνει αξέχαστο σε όλους.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έκανε την επιθυμία του πραγματικότητα κι αυτό σίγουρα δεν θα το ξεχάσει ποτέ κανείς. Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες:
Περισσότερα νέα από το CHNEWS.com.cy


Share on Google Plus

About CHNEWS

Το CHNEWS.com.cy είναι το ταχύτερα αναπτυσσόμενο κυπριακό site. Μέσα σε λίγους μήνες λειτουργίας κατάφερε να «παίζει μπάλα» ανάμεσα στα μεγαλύτερα κυπριακά portals. Κάθε μέρα βάζουμε τον πήχη ακόμα πιο ψηλά. Η ανάγκη μας για ανιδιοτελή ενημέρωση και ψυχαγωγία ξύπνησε μέσα μας το μικρόβιο ονόματι CHNEWS.com.cy
    Facebook Comment