Τραγωδία! Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο 17χρονος Γιώργος Πριντεζης - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

19/9/17

Τραγωδία! Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο 17χρονος Γιώργος ΠριντεζηςΕίναι από τις στιγμές που λες ότι δεν μπορεί να είναι αλήθεια. Δεν γίνεται να φεύγουν καθημερινά τόσο νέα παιδιά από την ζωή. Τόσο βίαια. Τόσο γρήγορα. Χωρίς να έχουν ζήσει την ζωή.

Ο 17χρονος Γιώργος Πρίντεζης έφυγε από την ζωή σε τροχαίο δυστύχημα και ξεκίνησε το μεγάλο ταξίδι για την γειτονιά των αγγέλων. Ο μικρός είχε πολλά όνειρα που δεν πρόλαβε να υλοποιήσει.

Η ενασχόληση του με τον αθλητισμό ήταν καθοριστική για την ζωή του και ένα τεράστιο κομμάτι αυτής. Συγκεκριμένα, έπαιζε ποδόσφαιρο στην Αχαρναϊκό και η ανέλιξη του ήταν γρήγορη.

Μάλιστα, η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση εκφράζοντας τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια του άτυχου 17χρονου. «Σε βαρύ πένθος βρίσκεται από σήμερα ο Αχαρναϊκός καθώς θρηνεί τον άδικο χαμό του 17χρονου Γιώργου Πρίντεζη που έφυγε τόσο άδοξα από την ζωή. Ο Γιώργος Πρίντεζης ήταν αθλητής των Ακαδημιών του Αχαρναϊκού και συγκεκριμένα ανήκε στην ομάδα Νέων. Έχασε την ζωή του μετά από τροχαίο δυστύχημα βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια του Αχαρναϊκού. Οι Διοικήσεις της ΠΑΕ Αχαρναϊκός και του Ερασιτέχνη, οι προπονητές αλλά και όλοι οι συναθλητές του Γιώργου εκφράζουν τα βαθύτατα συλλυπητήρια τους στην οικογένεια Πρίντεζη. Τα λόγια σε τόσο δύσκολες στιγμές είναι περιττά. Δύναμη και υπομονή να αντέξουν την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής τους…».

Πηγή: Nassos Blog

Περισσότερα νέα από το CHNEWS.com.cyPost Top Ad


-->