Και τώρα πόλεμος. Το κάρφωμα Κύπριας παρουσιάστριας στην αντικαταστάτρια - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

14/8/17

Και τώρα πόλεμος. Το κάρφωμα Κύπριας παρουσιάστριας στην αντικαταστάτρια


Πρόκειται για μια παρουσιάστρια η οποία δεν μασάει τα λόγια της και ότι έχει να το πει, το λέει ευθέως. Όπως σας ενημέρωσα προ ημερών η ίδια εκδιώχθηκε από τον παραγωγό της εκπομπής της. Παρά την επιθυμία του καναλιού να την κρατήσει, ενημερώθηκε πως η εκπομπή της ολοκληρώνει τον κύκλο της.

Ωστόσο η αλήθεια απείχε άρδην από την πραγματικότητα με ένα μεγάλο παρασκήνιο. Η εκπομπή θα συνεχιστεί κανονικά με όλους τους συνεργάτες της πλην της ίδιας. Ο λόγος της απομάκρυνσης της ήταν ο τσακωμός με στενό συνεργάτη της, ο οποίος στο ραντεβού για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν εξέφρασε την επιθυμία να μην συνεχίσει.

Έλα όμως που τελικά θα βρίσκεται στο πλάι της αντικαταστάτριας της! Η παρουσιάστρια σε πρόσφατη συνέντευξη της δεν δίστασε να πει πως η αντικαταστάτρια της θα της έπαιρνε και τη θέση σε άλλη εκπομπή στο παρελθόν. «Το σκηνικό αυτό το έχω ζήσει ξανά κατά τη διάρκεια του τηλεπαιχνιδιού «Παίζουμε Κυπριακά» που διήρκησε τρία χρόνια στο ΡΙΚ. Τότε είχε ζητηθεί από την παραγωγή και πάλι η απομάκρυνσή μου από το τηλεπαιχνίδι και η αντικατάστασή μου από τη νυν αντικαταστάτρια μου στην «Παραδοσιακή Βραδιά», κάτι που τελικά δεν έγινε.

Υπάρχουν και σχετικά δημοσιεύματα. Έχω ακούσει να με σκιαγραφούν ως άνθρωπο μη εργατικό, που μόνη του έγνοια έχει την εξωτερική του εμφάνιση και την προσέλκυση δόξας. Πιστεύω ότι ο κόσμος μπορεί να διακρίνει την «αλήθεια» του καθενός που παρουσιάζεται στο γυαλί». Ο λόγος για την παρουσιάστρια της εκπομπής του Σίγμα «Παραδοσιακή Βραδιά» Βασιλική Χατζηαδάμου η οποία από την νέα τηλεοπτική σεζόν θα αντικατασταθεί από την Άντρη Καραντώνη.
Πηγή: Nassos Blog

Περισσότερα νέα από το CHNEWS.com.cyPost Top Ad


-->