Σοκ στην συναυλία της Άννας Βίσση στην Κόρινθο! Διακόπηκε άρον άρον! Τι συνέβη; (video) - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

5/8/17

Σοκ στην συναυλία της Άννας Βίσση στην Κόρινθο! Διακόπηκε άρον άρον! Τι συνέβη; (video)


Μια όμορφη συναυλία έδωσε η Άννα Βίσση στην περιοχή του Αγιού Νικολάου στην Κόρινθο, όμως ένα απρόοπτο συμβάν την ανάγκασε να την διακόψει! Την ώρα της συναυλίας λοιπόν, ένα αυτοκίνητο έπεσε στην θάλασσα(!), όπως αναφέρει το korinthosnews.

Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο ήταν σταθμευμένο στο πάρκινγκ του Αγίου Νικολάου και σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ξαφνικά άρχισε να κυλά από μόνο του και έπεσε στην θάλασσα χωρίς να είναι βέβαιοι εάν υπήρχε κάποιος μέσα στο όχημα. Διαβάστε παρακάτω…

Όσοι ήταν παρόντες σάστισαν αλλά έτρεξαν να κινητοποιηθούν προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπήρχε επιβαίνων στο όχημα ή όχι.

Τότε ήταν που η Άννα Βίσση διέκοψε την συναυλία της οπότε και ενημέρωσε για την αναζήτηση του οδηγού, αφού οι αυτόπτες μάρτυρες είχαν προλάβει να σημειώσουν τον αριθμό κυκλοφορίας.

Οι πρώτες αυτές στιγμές ήταν γεμάτες αγωνία αφού ειδοποιήθηκε η οικογένεια του ιδιοκτήτη και κατέφθασαν στο σημείο οι συγγενείς του οδηγού ο οποίος δεν είχε δώσει ακόμα σημεία ζωής.

Η αγωνία χτύπησε κόκκινο όση ώρα ο οδηγός δεν έδινε σημεία ζωής. Οι συγγενείς καθυσηχάστηκαν όταν ο δύτης που βούτηξε για να δει αν υπήρχε επιβαίνων, βγήκε και ενημέρωσε πως η καμπίνα του αυτοκινήτου ήταν άδεια. Σήμερα θα ξεκινήσει η προσπάθεια ανέλκυσης με ειδικό γερανοφόρο όχημα.


Περισσότερα νέα από το CHNEWS.com.cy


Post Top Ad


-->