Διονύσης Σχοινάς: Ανέβασε τον γιο του στην σκηνή και έγινε χαμός! Δείτε να τραγουδούν μετά 10 χρόνια ξανά μαζί … (Βίντεο) - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

5/8/17

Διονύσης Σχοινάς: Ανέβασε τον γιο του στην σκηνή και έγινε χαμός! Δείτε να τραγουδούν μετά 10 χρόνια ξανά μαζί … (Βίντεο)


Το 2007 ο Διονύσης Σχοινάς κατέκτησε τα ραδιόφωνα με την επιτυχία, «Είμαι Ακόμα Παιδί». Ένα ντουέτο με το γιο του, Δημήτρη, το οποίο ακούγεται μέχρι και σήμερα.

Δέκα χρόνια μετά, ο τραγουδιστής και ο 17χρονος γιος του ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους on stage και ξεσηκώνουν το κοινό. Ο Διονύσης Σχοινάς εμφανίζεται στο 4711 στη Μύκονο και ο Δημήτρης βρέθηκε εκεί για να τον απολαύσει. Ο τραγουδιστής τον ανέβασε στην σκηνή και μαζί τραγούδησαν το εν λόγω κομμάτι, με τον κόσμο να ξεσηκώνεται. Διαβάστε παρακάτω…

Ο Δημήτρης έχει πάρει τα γονίδια της μουσικής από τους γονείς του, καθώς πηγαίνει στο ωδείο μαζί με την μητέρα του, Καίτη Γαρμπή, ενώ κάνει δικές του ενορχηστρώσεις στο στούντιο που υπάρχει στο σπίτι τους. «Δεν θέλω ο γιος μου να γίνει τραγουδιστής. Θέλω να γίνει ό,τι θέλει η ψυχή του, ό,τι θα τον κάνει χαρούμενο κι ευτυχισμένο! Θέλω αυτό που θέλει κι εκείνος», δήλωσε πρόσφατα στο People ο Διονύσης. Δείτε το βίντεο:


Περισσότερα νέα από το CHNEWS.com.cy


Post Top Ad


-->