«Στο survivor αναγκάστηκα να κάνω ενέσεις γιατί μου εμφανίστηκε…» – Η αποκάλυψη πρώην παίκτριας του ριάλιτι για το πρόβλημα που αντιμετώπισε! - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

3/8/17

«Στο survivor αναγκάστηκα να κάνω ενέσεις γιατί μου εμφανίστηκε…» – Η αποκάλυψη πρώην παίκτριας του ριάλιτι για το πρόβλημα που αντιμετώπισε!


Το Survivor ολοκληρώθηκε και οι παίκτες έχουν επιστρέψει στην Ελλάδα και στους φυσιολογικούς ρυθμούς της ζωής τους…

Ο καθένας λοιπόν μοιράζεται την δική του εμπειρία και κάνει τον δικό του απολογισμό, καταμετρώντας τα λάθη που έκανε μέσα στο παιχνίδι αλλά και τι θα άλλαζε σε περίπτωση που μπορούσε να γυρίσει τον χρόνο πίσω. Αυτό έκανε και η Ελένη Δάρρα, η οποία άνοιξε την καρδιά της στο «MyTv» και αποκάλυψε…

-Ποια ήταν η δυσκολότερη στιγμή στο Survivor;

Είχα πολλές δύσκολες στιγμές. Ωστόσο, η δυσκολότερη ήταν όταν εμφάνιση αλλεργία λόγω τσιμπημάτων και έπρεπε να κάνω κάποιες ενέσεις, οι οποίες με πήγαιναν πίσω και αγωνιστικά και σωματικά.


-Θα ξαναπήγαινες;

Θα ξαναπήγαινα και θα φρόντιζα να μην κάνω τα ίδια λάθη.

-Τι λάθη έκανες;

Θεωρώ ότι οπισθοχώρησα λίγο στο αγωνιστικό κομμάτι και ότι ο κόσμος δεν μπόρεσε να έχει μια ολοκληρωμένη εικόνα για το τι θα μπορούσα να κάνω. Αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω, θα προσπαθούσα να ήμουν πιο εγωίστρια, σαν κάποιους συμπαίκτες μου, οι οποίοι δεν κοιτούσαν το καλό της ομάδας, αλλά να κρατήσουν τη θέση τους.

Περισσότερα νέα από το CHNEWS.com.cy


Post Top Ad


-->