«Είναι γελοίο!» Άγριο ξέσπασμα του Μάριου Πρίαμου για το τροχαίο στο Survivor! Το απίστευτο παρασκήνιο που αποκάλυψε για πρώτη φορά! (βίντεο)


Ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης παραχώρησε συνέντευξη στην κυπριακή εκπομπή «Showbiz», και φυσικά, έγινε εκτενής συζήτηση για τη συμμετοχή του στο Survivor.

Ο πρώην παίκτης των Μαχητών δεν θα μπορούσε να μην ερωηθεί και για το ατύχημα, καθώς και για τα όσα καούγονταν περί στημένου περιστατικού. Ο ίδιος, ο οποίος έχει κρατήσει χαμηλούς τόνους μέχρι σήμερα σχετικά με αυτό, για πρώτη φορά δεν δίστασε να κρύψει την έντονη ενόχλησή του, ξεσπώντας στον αέρα της εκπομπής:


«Το έχω διαβάσει, με λυπεί ιδιαίτερα να παίζεις με τον πόνο του άλλου, αυτές τις χαζομάρες, νομίζω ότι είναι κάτι γελοίο, δεν έχω να πω κάτι σε αυτούς! Να συζητησουμε αν τραυματίστηκα και σκηνοθέτησα τον τραυματισμό μου, το θεωρώ γελοίο και αστείο!» είπε, έντονα ενοχλημένος, αποκαλύπτοντας παράλληλα ότι, αμέσως μετά το τροχαίο, μίλησε μόλις 45 δευτερόλεπτα με τη μητέρα του, με κάμερες να καταγράφουν τη συνομιλία τους, κάτι το οποίο ακούμε για πρώτη φορά! Δείτε το ξέσπασμα και την αποκάλυψη στο βίντεο που ακολουθεί:


Πηγή: youweekly

Περισσότερα νέα από το CHNEWS.com.cyShare on Google Plus

About CHNEWS

Το CHNEWS.com.cy είναι το ταχύτερα αναπτυσσόμενο κυπριακό site. Μέσα σε λίγους μήνες λειτουργίας κατάφερε να «παίζει μπάλα» ανάμεσα στα μεγαλύτερα κυπριακά portals. Κάθε μέρα βάζουμε τον πήχη ακόμα πιο ψηλά. Η ανάγκη μας για ανιδιοτελή ενημέρωση και ψυχαγωγία ξύπνησε μέσα μας το μικρόβιο ονόματι CHNEWS.com.cy
    Facebook Comment