«Εμένα μου αρέσουν οι τρίχες στους άντρες! Τον Αγγελόπουλο τον λατρεύω!» Ποιος πασίγνωστος Έλληνας έκανε αυτή τη δήλωση για τον πρώην παίκτη του Survivor;


Βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Τζωρτζέλας Κόσιαβα και μίλησε μεταξύ άλλων και για την συμμετοχή του Γιώργου Αγγελόπουλου στο survivor!


Ο λόγος για τον Τρύφωνα Σαμαρά, ο οποίος ήταν άκρως απολαυστικός κατά την διάρκεια της συνέντευξης του και οι ατάκες του ήταν όλες μία προς μία!

Συγκεκριμένα είπε: «Εμένα μου αρέσουν οι τρίχες στους άντρες. Δηλαδή, ο αγαπημένος μου είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος, τον λατρεύω. Του είχα αδυναμία από την αρχή. Μόλις τον είδα να πηδάει ένα εμπόδιο, λέω “αυτός είναι”. Μιλάμε, ο άνθρωπος είναι είδωλο. Του άξιζε όλο αυτό! Για μένα ήταν ο ωραιότερος. Τον είδες, περνούσε ο καιρός, δεν χάλαγε με τίποτα το κορμί, έφτιαχνε το κορμί του. Τα κορμιά των άλλων ήταν πατσές από εδώ, πατσές από εκεί»!


Περισσότερα νέα από το CHNEWS.com.cy


Share on Google Plus

About CHNEWS

Το CHNEWS.com.cy είναι το ταχύτερα αναπτυσσόμενο κυπριακό site. Μέσα σε λίγους μήνες λειτουργίας κατάφερε να «παίζει μπάλα» ανάμεσα στα μεγαλύτερα κυπριακά portals. Κάθε μέρα βάζουμε τον πήχη ακόμα πιο ψηλά. Η ανάγκη μας για ανιδιοτελή ενημέρωση και ψυχαγωγία ξύπνησε μέσα μας το μικρόβιο ονόματι CHNEWS.com.cy
    Facebook Comment