«Εμένα μου αρέσουν οι τρίχες στους άντρες! Τον Αγγελόπουλο τον λατρεύω!» Ποιος πασίγνωστος Έλληνας έκανε αυτή τη δήλωση για τον πρώην παίκτη του Survivor; - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

26/8/17

«Εμένα μου αρέσουν οι τρίχες στους άντρες! Τον Αγγελόπουλο τον λατρεύω!» Ποιος πασίγνωστος Έλληνας έκανε αυτή τη δήλωση για τον πρώην παίκτη του Survivor;


Βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Τζωρτζέλας Κόσιαβα και μίλησε μεταξύ άλλων και για την συμμετοχή του Γιώργου Αγγελόπουλου στο survivor!


Ο λόγος για τον Τρύφωνα Σαμαρά, ο οποίος ήταν άκρως απολαυστικός κατά την διάρκεια της συνέντευξης του και οι ατάκες του ήταν όλες μία προς μία!

Συγκεκριμένα είπε: «Εμένα μου αρέσουν οι τρίχες στους άντρες. Δηλαδή, ο αγαπημένος μου είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος, τον λατρεύω. Του είχα αδυναμία από την αρχή. Μόλις τον είδα να πηδάει ένα εμπόδιο, λέω “αυτός είναι”. Μιλάμε, ο άνθρωπος είναι είδωλο. Του άξιζε όλο αυτό! Για μένα ήταν ο ωραιότερος. Τον είδες, περνούσε ο καιρός, δεν χάλαγε με τίποτα το κορμί, έφτιαχνε το κορμί του. Τα κορμιά των άλλων ήταν πατσές από εδώ, πατσές από εκεί»!


Περισσότερα νέα από το CHNEWS.com.cy


Post Top Ad


-->