ΣΟΚ: Μοντέλο σκότωσε γνωστό παρουσιαστή και μετά αυτοκτόνησε


Έγκλημα πάθους ήταν όπως όλα δείχνουν η δολοφονία του γνωστού παρουσιαστή.

Ο Τούρκος παρουσιαστής Βατάν Σασμάζ δολοφονήθηκε με τέσσερις σφαίρες στο δωμάτιο ξενοδοχείου όπου διέμενε στην περιοχή Μπεσίκτας της Κωνσταντινούπολης και ο δράστης ήταν η 55χρονη Φιλίζ Ακέρ, πρώην μοντέλο. Αφού σκότωσε τον παρουσιαστή, αυτοκτόνησε στο ίδιο δωμάτιο.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, η Φιλίζ Ακέρ δέχθηκε ένα τηλεφώνημα ενώ έτρωγε με φίλους της και στη συνέχεια πήγε στο δωμάτιό της. Οι φίλοι της ενημέρωσαν τους υπεύθυνους του ξενοδοχείου, καθώς δεν μπορούσαν να ανοίξουν την πόρτα του δωματίου της, ενώ οι αστυνομικές Αρχές της Κωνσταντινούπολης ενημέρωσαν πως δεν έχει γίνει καμία σύλληψη ακόμη.

Η ανιψιά της Ακέλ δήλωσε ότι συνάντησε την θεία της λίγα λεπτά πριν την δολοφονία επιβεβαιώνοντας ότι δέχτηκε ένα τηλεφώνημα και αμέσως μετά πήγε στο δωμάτιο όπου και σκότωσε τον Σασμάζ και τόνισε: «Ο Βατάν είναι αθώος η θεία μου ήταν βαθιά ερωτευμένη μαζί του και μας έλεγε ότι θα χωρίσει την γυναίκα του και θα την παντρευτεί».

Περισσότερα νέα από το CHNEWS.com.cy


Share on Google Plus

About CHNEWS

Το CHNEWS.com.cy είναι το ταχύτερα αναπτυσσόμενο κυπριακό site. Μέσα σε λίγους μήνες λειτουργίας κατάφερε να «παίζει μπάλα» ανάμεσα στα μεγαλύτερα κυπριακά portals. Κάθε μέρα βάζουμε τον πήχη ακόμα πιο ψηλά. Η ανάγκη μας για ανιδιοτελή ενημέρωση και ψυχαγωγία ξύπνησε μέσα μας το μικρόβιο ονόματι CHNEWS.com.cy
    Facebook Comment