Σκάνδαλο! Κατηγορείται πασίγνωστος τραγουδιστής για τα νοσήματα που κόλλησε στις συντρόφους του! Οι καταγγελίες και τα ερωτικά παιχνίδια που δεν του βγήκαν σε καλό! - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

8/8/17

Σκάνδαλο! Κατηγορείται πασίγνωστος τραγουδιστής για τα νοσήματα που κόλλησε στις συντρόφους του! Οι καταγγελίες και τα ερωτικά παιχνίδια που δεν του βγήκαν σε καλό!


Φαίνεται πως ο χώρος της showbiz κρύβει πολλά μυστικά, έτσι και ο Usher πριν παντρευτεί με την καλή του Grace Miguel έκανε τις ατασθαλίες του.

Ο ίδιο πλέον είναι αντιμέτωπος με δύο γυναίκες και έναν άντρα όπου τον κατηγορούν πως έκανε σεξ μαζί τους ενώ είχε έρπη.Ναι καλά διαβάσατε, ο τραγουδιστής όχι μόνο ήρθε σε επαφή με δύο φανς αλλά καιρό αργότερα επέλεξε και έναν άντρα για να τον ικανοποιήσει στον στοματικό έρωτα.Διαβάστε παρακάτω.

Στο γνωστό τραγουδιστή έχει υποβληθεί μήνυση και από τους τρεις ανθρώπους ενώ οι ίδιοι δηλώνουν πως δεν έχει να κάνει με τα λεφτά η κίνηση τους.Μάλιστα η μια από τις δύο κοπέλες Quantasia Sharpton δήλωσε την έκπληξη της όταν ο τραγουδιστής δήλωσε πως το 2012 έπασχε από έρπη καθώς και εκείνοι είχαν συνευρεθεί την ίδια χρονιά.


Περισσότερα νέα από το CHNEWS.com.cy


Post Top Ad


-->