Νεκροί δυο ηθοποιοί σε τροχαίο δυστύχημα (pic / vid)


Φριχτό θάνατο βρήκαν δυο ηθοποιοί - Έχασαν τον έλεγχο του οχήματος και έπεσαν με μεγάλη ταχύτητα σε σταθμευμένο αυτοκίνητο.

Οι δυο διάσημοι ηθοποιοι της Ινδίας πήγαιναν προς τον ναό Kukke Subramanya και έχασαν τη ζωή τους μετά από σύγκρουση με ένα αυτοκίνητο σταθμευμένο κοντά στο Magadi το βράδυ της Πέμπτης. Ο Rachana έχει πρωταγωνιστήσει σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές μεταξύ των οποίων στα: Mahanadi, Madhubala και Triveni Sangama.


Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Rachana και η Jeevan πήγαιναν στο ναό Kukke Subramanya για να γιορτάσουν τα γενέθλια του ηθοποιού Karthik.

Το τραγικό συμβάν συνέβη κοντά στο Magadi. Τα άλλα μέλη που επέβαιναν στο αυτοκίνητο: Ranjith, Eric, Honnesh και Utthamm και εργάζονταν για την σειρά Mahanadi, υπέστησαν μικρούς τραυματισμούς. Η αστυνομία του Magadi ερευνά το τραγικό περιστατικό.

Δείτε το βίντεο:


Πηγή: Newsbomb.gr

Περισσότερα νέα από το CHNEWS.com.cyShare on Google Plus

About CHNEWS

Το CHNEWS.com.cy είναι το ταχύτερα αναπτυσσόμενο κυπριακό site. Μέσα σε λίγους μήνες λειτουργίας κατάφερε να «παίζει μπάλα» ανάμεσα στα μεγαλύτερα κυπριακά portals. Κάθε μέρα βάζουμε τον πήχη ακόμα πιο ψηλά. Η ανάγκη μας για ανιδιοτελή ενημέρωση και ψυχαγωγία ξύπνησε μέσα μας το μικρόβιο ονόματι CHNEWS.com.cy
    Facebook Comment